Davids Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 19:39 #1 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 19:39 Всім привіт!! Хтось можливо знає де можна записатись на Тайський Бокс, а можливо хто вже займається цим видом спорту, які враження?Підкажіть, чи взагалі таке є в Луцьку!
legolas_soi Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 20:32 #2 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 20:32 Ребра ламаються однозначно (якщо ти вкурсах як там колінами дозволено...), знайомий ходив.... ем при поломаних ребрах найбільша лажа що не поржати, на покашляти пару тижнів
Davids Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 14:12 Автор #3 Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 14:12 Ребра ламаються однозначно (якщо ти вкурсах як там колінами дозволено...), знайомий ходив.... ем при поломаних ребрах найбільша лажа що не поржати, на покашляти пару тижнівЯ вкурсі що таке тайський бокс, і тому питаю чи є внас в Луцьку, а як є, то де?Куди ходив твій знайомий?
Davids Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 21:06 Автор #4 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 21:06 Ну що ніхто незнає де проходять заняття з такого виду спорту?Ну підкажіть, нема терпіння!
Oushen Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 21:45 #5 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 21:45 хехе, насмотрелись боевиков ты на боксе или карате хотя бы пару тренировок продержись, или на рукапашку...
Messi Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 22:30 #6 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 22:30 Це точно...Якщо ти туди запишешся то чере 2-3 тренеровки сам підеш звіти...Якщо ходити зможеш...
killabee Опубліковано 27 Лютого, 2008 в 08:16 #7 Опубліковано 27 Лютого, 2008 в 08:16 Чого ви так скептично відноситесь до бажання людини? Може в нього достатня фіз підготовка. Тудиж не чемпіонами приходять...
Davids Опубліковано 27 Лютого, 2008 в 11:54 Автор #8 Опубліковано 27 Лютого, 2008 в 11:54 Яка вам різниця чи я піду з ввідти, чи не піду, виж мене навіть не знаєте... ! Я просто попросив підсказати де, коли, куди ходиди...і все! А коментарі можна залишити і при собі, але якщо не виходить то напишіть в ПМ! А ти Messi - помовчав би, про бойові мистецтва... тебе взагалі, такого силача, в спаринг не поставлять...
Shraick Опубліковано 9 Квітня, 2008 в 08:59 #9 Опубліковано 9 Квітня, 2008 в 08:59 Зайди в Інтератлетику на 40-му, здається там займаються...
Kaccatuk Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:46 #10 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:46 Пол года ходил в "Будівельник" на Балке, но там начались какие-то проблемы с орендой спортзала и секцию закрыли. До этого единоборствами не занимался, первое занятие думал на*уя я сюда пришел, но привык довольно быстро. Спорт жесткий, нос разбивали регулярно, бока отбивали и на ногах вечно синяки (от лоу киков и набивки), но ничёго серъезней не было. За пол-года никто никому ничего не поламал. Колени локти присутсвуют, но в спарингах редко ими пользовались, т.к. слишком опасно. В сентябре группа насчитывала около 20 человек, к марту ходило всего четверо (включая двух тренеров). Если найдешь еще какую секцию дай мне пожалуйста знать, запишусь обязательно. ЗЫ. Была еще секция в "Украине" на Карбишева, но я там месяц позанимался и ушел, там реально балет, этот вариант не рассматривай.
Davids Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 10:02 Автор #11 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 10:02 Пол года ходил в "Будівельник" на Балке, но там начались какие-то проблемы с орендой спортзалаи секцию закрыли. До этого единоборствами не занимался, первое занятие думал на*уя я сюда пришел, но привык довольно быстро. Спорт жесткий, нос разбивали регулярно, бока отбивали и на ногах вечно синяки (от лоу киков и набивки), но ничёго серъезней не было. За пол-года никто никому ничего не поламал. Колени локти присутсвуют, но в спарингах редко ими пользовались, т.к. слишком опасно. В сентябре группа насчитывала около 20 человек, к марту ходило всего четверо (включая двух тренеров). Если найдешь еще какую секцию дай мне пожалуйста знать, запишусь обязательно. ЗЫ. Была еще секция в "Украине" на Карбишева, но я там месяц позанимался и ушел, там реально балет, этот вариант не рассматривай. Я напевно схожу на 40-ий в Інтератлетику, гляну як там, шо там. Якшо шось норм. дам знати!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.