Перейти до змісту

Вібро-теплоізоляція для авто

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Цікавить власне хто що може порадити на рахунок шумо тепло ізоляції. Де в нас придбати якісну ізоляцію?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав в магазині Бус Мастер на Потебні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось підкаже де можна придбати шматок карпету чорного або сірого кольору розміром 1.5х1.5 м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить власне хто що може порадити на рахунок шумо тепло ізоляції. Де в нас придбати якісну ізоляцію?!

Я собі в авто робив шумку дверей, підлоги, багажника і колісних арок.

Результатом задоволений.

Матеріал замовляв або в неті або в епіцентрі купляв.

Робити потрібно якісно і не скупитись на матеріалах - ато толку буде мало.

Хочете просто шумку чи під якісний автозвук?

Яке авто? бюджет?

Можу дати декілька порад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також непогані ціни на глушець 55. фірма по переобладнаню бусів "автокомфорт" порекоменував брати вікар або сгм. в дуже цупка фольга, шо відіграє немале значення в звукові. бо коли клієнти привозять деншеву шумку, то нема того результату якого очікуєм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фольга вібро і шуми не так поглинає як сам каучуковий слой. Чим він товщий тим краще.

Але не варто ліпити на двері товсту віброізоляцію - можуть з часом провиснути петлі.

Так само потрібно враховувати кінцеву товщину всіх слоїв шумки - ато потім можна деталі салону на місце не поставити.

В нас на ринку віброізоляція є в достатньому виборі, а шумоізоляції немає.

Тому що всі ці фірми по переобладнанню бусів, як і продавці на формулі, розказують що кращого немає і продають людям СПЛЄН, а СПЛЄН - це той самий будівельний ІЗОЛОН, тільки з іншою назвою і значно більшою ціною.

А СПЛЄН - це теплоізолятор, а шумопоглинач з нього "гавняний". І коли той СПЛЄН наклеять під пластмасу - то він мало того що звук не поглинає, так він ще і скрипить при контакті із пластмасою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шумоізоляціію я то вже з нета замовляю, і від неї відчувається ефект. а на формулу я навіть і не заходив ніколи за шумкую. сильно люблять вони "чесати на вуха" в них вся "хароша", за яку не спитай, а поради толкової не дудауть аби продати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я брав каучукову шумку на Потебні біля Щедрика. Нормальна ціна, здається 45 грн. лист 50Х60

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я брав каучукову шумку на Потебні біля Щедрика. Нормальна ціна, здається 45 грн. лист 50Х60

самоклейка??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самоклейка??

як-правило, вони всі самоклейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самоклейка??

саме так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...