Перейти до змісту

Робота інженер-конструктор

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На роботу потрібен інженер-конструктор. Тематика — моделювання та виробництво причепів, запчастин та аксесуарів до них.

Вимоги: Технічна освіта, бажаний досвід проектування металоконструкцій, вік - до 35 років. Знання технологій гнуття, зварювання, різання металів. Володіння програмою SolidWorks. Бажання працювати на результат.

Обов’язки: Розробка нових моделей причепів, оформлення технічної документації, супровід у виробництво. Контроль за належним виробництвом.

Готові взяти без досвіду роботи, головне щоб не лінивий і з технічним розумінням.

ЗП договірна, але вище 3000 грн.

Резюме надсилайте на ел.адресу: [email protected]

Контактні дані: ПП «Та-Но Трейлерз Україна», м. Луцьк, вул. Дубнівська, 16 (за автосалоном Renault).

Тел.: (0332) 77−97−88, (067) 33−25−788.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

До речі в мене там знайомий працює. Каже, що дуже хороший колектив і робота цікава. Йому там взагалі запропонували вільне відвідування. Робота йому сподобалась, він показа результат і залишився. На данний момент як там не знаю, але кому цікаво, можу уточнити.

Опубліковано

Доброго! студент СНУ спеціальність (інформатика) радий був би попробувати себе в такому напрямку.

Опубліковано

Не хотів оффтопити, але модерн за майже аналогічні вимоги платить вдвічі більше.

Тому я і написав що вище 3000... Ми готові платити і вдвічі більше, якщо конструктор показує хороші результати.

Скільки??? Я по ходу в мінусі....

Скільки??? Я по ходу пропускаю заробіток

І що ти хотів цим сказати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...