Перейти до змісту

Хто ставив ГБО на свій автомобіль

vanus

Рекомендовані повідомлення

Все таки рішився. поставив на свій ВАЗ 2108 (карбюратор) ГБО. проїхав порядку 1500 км. враження суто позитивні. розхід по підрахунках у змішаному циклі (десь 60% міста, решта - траса) 7-8 літрів газу... економія вражає. 

до мінусів хіба можна віднести ледь помітне зменшення потужності і відсутність запаски в багажнику (думаю просто купити докатку щоб менше місця займала)

Тепер цікавить питання заправок: де кращий по якості газ, чи можна придбати талони на газ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Газовик, талони також в нього є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив ГБО на свою нову машинку. Део "Ланос" взагалі рахується економічною автівкою але як говорить мій давній приятель - "Якщо ця машина буде витрачати меньш як 5-ть літрів бензину на 100 км, то я буду ціловати її у вихлопну трубу" ^_^ Це звичайно жарт але у кожному жарті є своя доля правди, ось і я вирішив довести витрату грошей на пальне до мінімуму. При об"ємі двигуна 1.6 витрати пального за містом сягали 6.8 - 7.3 літри на 100 км., при ціні бензину 5.88 за літр. Тобто у середньму 7-м літрів на 100 км, це виходить приблизно 41 гривня. Тепер візьмемо витрату газу та ціну на нього.

Розхід по літражу збільшився, тобто сягнув 8.6 літра на 100 км., але й ціна за літр 2.50 і все разом виходить 21.50гр - 100км.

41гривня і 21.50 - майже в половину економія.

На сьогодні мінусів у експлуатації автомобіля на ГБО не спостерігаю, масло у двигуні чистесеньке (не рівняти при роботі ДВЗ на бензині), свічки чисті, змін у динаміці не помітив.

Део "Ланос" 1.6 SX 2008 р.в. ГБО 4-го покоління (вприск), балон на 43 літри (запаска). Вартість всього устаткування з роботою 6100гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Газовик, талони також в нього є.

А де в них охфіс в Луцьку не підскажете? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...