Перейти до змісту

Проблема з принтером Samsung ML 1750

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне виникла проблема з принтером Samsung ML 1750 перестав друкувати фотографії. Запускає на друк но результату немає. При запуску мастера печаті вибираю фото , но на попередньому перегладі фото не відображаються хотя мали бути і відповідно не друкує , хоча показує що запустив на друк. В налаштуваннях принтера уже міняв і обрабочика печаті і ставив пунк починати друкувати після розміщення в чергу всього завдання , результату 0. хтось зможе підказати куда дивитись чи там уже без варіантів. Фізично принтер перевірити не можу так як він віддалений заходжу через темвівер. Драйвера міняв не помогло, документи ворд , ексель друкуються нормально.

Опубліковано

1. Уважно подивитись, чи туди друкуєш ) чи на той принтер. Спробувати іншою програмою кидати на друк. Дуже рекомендую InfanView — усе дуже зручно і наглядно.

2. Видалити з потрохами принтер, драйвера до нього і встановити заново, перезавантажитись. Прочитав, що "драйвера міняв", але, може, не до кінця зробив те, що треба.

За результатами думатимемо, що далі.

Опубліковано

Сміх тай гріх через InfanView надрукувало, а пробував і Microsoft PowerPoint і стандартними програмами вінди результату не було.

Yuraul Дякую!!!!

Опубліковано

Будь ласка. Так, інфанвью рулить, видно, що і куди ти кидаєш, як воно виглядатиме на папері, легко центрується і так далі, а майкрософтівські продукти в плані друку викликають у мене вибух мозку.

У мене щось така підозра, що воно не туди на друк кидає, куди тобі здається.

Опубліковано

Zheny@ давно користуєшся то може підкажеш чи в нього є можливість вибирати на друк тіпа 4 фотки на один листок, якщо так до яке саме меню тицьнути? Ато щось мат часть читати лінь. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...