Перейти до змісту

Продам чорний кмин (чорнушка)

impidimpi

Рекомендовані повідомлення

Продам насіння чорного кмину.

Ціна за 10 гр - 5 грн.

тел. 0688449016.

post-16441-0-58473800-1429687182_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чорний кмин (Nigella L.), рід однорічних трав'янистих рослин родини жовтецевих, лікувальна і пряна рослина.Виростила минулого року на своєму городі.

Цвіте ось так:

post-16441-0-72069900-1429699521_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я все це знаю. Просто він буває дикий, сортовий і декоративний. З декоративного лікувальної користі ніякої. От я і питаю який у вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лікувальний. купляли собі батьки для лікування , пили розтерте насіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лікувальний. купляли собі батьки для лікування , пили розтерте насіння.

І який ефект? Поділіться чи варто його вживати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У батьків в обох болячок купа - то вони беруться за все (настоянки, трави, бджолиний пилок і підмор, ...) тільки ще нічого до кінця не довели :(.

Чорнушку пили менше тижня, про ефект не можу сказати.

Моя сестра пече хліб з чорнушкою вже більше півроку (кидає буквально дрібку в тісто), їм з чоловіком помагає для травлення, мають проблеми зі шлунком.

Особисто мені запах чорнушки неприємний - дуже сильний, специфічний, я і звичайний кмин не переношу.

Вирішуйте самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У батьків в обох болячок купа - то вони беруться за все (настоянки, трави, бджолиний пилок і підмор, ...) тільки ще нічого до кінця не довели :(.

Чорнушку пили менше тижня, про ефект не можу сказати.

Моя сестра пече хліб з чорнушкою вже більше півроку (кидає буквально дрібку в тісто), їм з чоловіком помагає для травлення, мають проблеми зі шлунком.

Особисто мені запах чорнушки неприємний - дуже сильний, специфічний, я і звичайний кмин не переношу.

Вирішуйте самі.

Дякую!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...