Перейти до змісту

опель комбо ваша думка

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

цікавить ваша думка стосовно опель комбо 1999 рік 1,7 дизель, сильні і слабкі сторони даного авто,можливо хто мав чи має таке авто і може поділитись досвідом. просто є варіант обміну свого тазіка на це авто з невеликою доплатою з свого боку...підкажіть чи варте це авто уваги??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на опельфорумі читни, чобітки.* обсосані вже 100500 раз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви напевне помилились оголошенням:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моїх знайомих таке авто використовується як робоча машина - з того що бачив і знаю : мотор простий і тяговитий, динаміка так собі (але кажуть що швидше за кенгу з простим 1.9D), кузов гниє.

Ганяють вони те авто не слабо - і судячи що той опель ще досі на ходу і не так часто ламається, то роблю висновок що авто живуче (крім кузова).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

OPEL Combo: Немецкий «пирожок»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в мене ваз 21099,2001 року, як думаєте комбік кращий буде??

ну в мене ваз 21099,2001 року, як думаєте комбік кращий буде??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сильне питання)

дивлячись які цілі перед авто.

катати дупу - не буде краще, крейсерська швидкість нижча, "коротка" коробка, запчастини\регламенті роботи дорожчі.

робоча коняка\комерція - тут да, міні-фургон виграє.

16 річному трудязі треба добре позаглядати у всі місця, не виключено що це напів-труп з нафарбованими губами, всяке може бути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить ваша думка стосовно опель комбо 1999 рік 1,7 дизель, сильні і слабкі сторони даного авто,можливо хто мав чи має таке авто і може поділитись досвідом. просто є варіант обміну свого тазіка на це авто з невеликою доплатою з свого боку...підкажіть чи варте це авто уваги??

Якраз такі Їзджу на Опель Комбо 99 двигун 1,7 ісузу, вже десь 3 рокі (тільки вантажний варіант). Коротко проблеми бувають, в основном по мелочі але часом такі достає, в ремонті не складний запчастини на шротах можна знайти, а кузов дійсно г,.., гниє і навіть можу показати же саме складаєтсья зі шпакльовкі )))) В загальному машина подобається, економічна, наприлад якіби пропонували поміняти навпаки на жигулі напевно, що всетакі відмовився. Стан в основному залежить дуже сильно від попереднього власника, бо в одного колегі був (чи і ще є) 2000го року, такий самий, то явно набагато кращому стані ніж мені достався.

Якщо більш конкретно щось цікавить пиши в приват постараюсь по можливості відповісти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...