Перейти до змісту

Автомобільний компресор


CBEPXECTECTBEHEH

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити автомобільній компресор для мітсубісі аутлендер 2008 р.в. (старіша модель, не ІксЕль). Літні колеса на 17 назькопрофільні, зимові на 16.

Дивився на розетці http://rozetka.com.ua/car_compressors/c278510/

в не дорогих компресорах типу "Вітол" в характеристиках пише для колес 13,14,15. Як вони будуть качати 16,17?? Яким ви користуєтесь, які переваги і недоліки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій тесть купив якогось китайського такого самого то ним качав колеса до трактора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І 16, і 17, і навіть тракторні качати будуть (до певного тиску звісно), але... Я думаю характеристику розміру колес, які буде качати насос, виробник вказав з розрахунку на те, що: чим більше колесо-> тим більше повітря в нього вміститься-> відтак процес накачки до певного тиску буде тривати довше в більшому колесі, аніж в меншому-> звідси більш тривалий процес роботи, ніж запланований, призводить до перегріву, що веде до зносу внутрішніх деталей, а це в свою чергу викликає зниження максимального тиску, ба навіть взагалі виходу насоса з робочого стану. Що стосується максимального тиску, то виробники зазвичай вказують дані 7-8 атм max практично для всіх моделей, хоча на практиці більше 3 наврядчи хто качає(за трактор не впевнений).

Гадаю, що дешевша модель(аля " для колес 13, 14, 15") буде качати 16 і навіть низькопрофільні 17 нічим не гірше, ніж моделі в 2 рази дорожчі, хіба що трохи довше... Рідко коли виникає потреба накачати колесо з 0 до 2.3(для прикладу). Але раз в рік і палка стріляє- в такому випадку підключили, почекали , доки накачає 1-1,5 атм, 5 хв перерви і допомпували , скільки треба. А просто докачати на 0,1-0,2-0,3 атм, як зазвичай буває, то і самого дешевого вистачить...(особисто моя думка)

В машині їздить ще СССР-овський, віком напевно такий як я, а то і старший... Качає довго, але впевнено. За нові нічого не скажу, напевно все Китай, тут вже від моделі до моделі, від виробника до виробника...

Ще раджу звернути увагу на такі характеристики, як довжина кабеля до прикурювача( є моделі з клемами на акум), наявність манометра, ліхтарів, аварійок..

Вам вирішувати, пару хвилин погоди не роблять а на 500 грн декому пів місяця пахати треба. Якби переді мною стояв вибір купувати одного за 1000 грн , або два по 500, я би обрав останній варіант, імхо.

Відпишете що придбали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...