Перейти до змісту

Проблема з відео

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стоїть на ПК відеокарта Nvidia 7300 gt 256mb 128bit В іграх вилітає помилка " Відеодрайвер Nvidia припинив роботу і був успішно відновлений" Як з цим боротися?

Опубліковано

Яка ос?? Як варіан спочатку обновити драйвера, або, якщо вони найновіші, поставити старіші. Можна виключити згладжування. Не помагає-прийдеться копати глибше...

Опубліковано

У мене проц без розгіна. Отже, переставив драйвера, вийняв та протер карту (всі контакти), у налаштуванні електронапруги поставив приорітет високий. Після цього всого помилка не вискакувала. В грі інколи буває глюк на 1 сек і все. Блимання чорного екрана пропало.

Опубліковано

Варто перевірити ще БЖ,

Ще забув дописати мої дії - було відключено 1 з 3 жорстких диска (відключив на 80 гб) але думаю це нідочого.

На мою думку проблума у відео, коли граєш якусь гру типу Warface могло взагалі відключити відеокарту і екран тухне.

Опубліковано

Проблема цілком може бути у тому що відключив лишній ЖД. Можливо блок живлення не витягує по потужності 3 вінта і відеокарту яка під нагрузкою споживає більше. А так виходить одна баба з воза - коням легше. Раджу ставити потужніший БЖ, якщо є необхідність юзати всі 3 ЖД.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...