Перейти до змісту

Куплю земельну ділянку під забудову

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Куплю земельну ділянку під забудову, мінімум 6 соток. В межах 10 км від луцька, або в Луцьку

Важливо:

- має бути неподалік транспортне сполучення (маршрутка), не за 2 км!

- комунікації неподалік (електроенергія, вода - необов'язково), газ не обов'язково

- має бути житловий квартал (не пустир)

- більш-менш нормальний доїзд (не ідеальний асвальт), але щоб авто не вгрузало в багнюці.

- цільове призначення під забудову (розглядається варіант с/г).

Жду пропозицій. Моливі даже від ріелторів (при умові ніякої передоплати!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю дві ділянки в селі гаразджа...одна під с/г призначення 10 сотих приватизована, інша під забудову 12 сотих новий масив...якщо цікавить дзвоніть розкажу детальніше. 0663967104 Вадим.

маю дві ділянки в селі гаразджа...одна під с/г призначення 10 сотих приватизована, інша під забудову 12 сотих новий масив...якщо цікавить дзвоніть розкажу детальніше. 0663967104 Вадим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Моя вам порада, не ведіться на ціни дворічної давності по 1000$ за сотку, можете сміливо ділити на два і пропонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя вам порада, не ведіться на ціни дворічної давності по 1000$ за сотку, можете сміливо ділити на два і пропонувати.

Дякую. Я і більше 500 і не дам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

сг, 1 га 4 км від Луцька(Маяки, поруч стадіону)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 соток в Брище, 12 км від міста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо досі актуально, то ось) У випадку реальної зацікавленості телефонуйте (Борис, 099 708 3570), ціна гнучка.

Земельна ділянка під забудову 29 соток, с.Коршовець 5 км від Луцька

Продається земельна ділянка (приватизована, весь пакет документів під будівництво,) 5 км. від м.Луцк. с. Коршовець.

Комунікації газ, світло - поруч.

Ділянка правильної форми 29*100 м, рівна.

Залитий фундамент на літню кухню і гараж.

Вартість 8 000 $, можливий торг.

Власник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна знижена, 6 000 $, торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Координати на гугл мапс, і фоточки би побачити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Координати на гугл мапс, і фоточки би побачити.

Довелося зареєструватись ще раз, щоби мати можливість відповісти, тому що нові користувачі можуть відправляти лише по два повідомлення на добу :)

Власне, ділянка не моя, а тестя, але він людина старша і з інтернетом не дружить, тому попросив розмістити оголошення мене.

На превеликий жаль, ні координат, ні фото надати не можу. Поясню, чому. Наскільки я зрозумів з телефонної розмови, ділянка приватизовувалась досить давно, і тоді ще ні координати не знімались, ні кадастровий номер не присвоювався. Загалом же з документами все в повному порядку, і є генплан, на якому відмічено точне розташування приватизованої ділянки, все це на вимогу можемо продемонструвати без проблем.

Зайшовши в Гугл-мепс чисто по орієнтирам на місцевості вдалося визначити приблизні координати - 50.663601, 25.326534

Ось скріншот

3a5d62401dbe.jpg

Якщо є ще якісь запитання, пишіть сюди, або ще краще зателефонуйте власнику напряму по телефону, вказаному у моєму попередньому повідомленні, він володіє більш повною інформацією з усіх питань :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є 12 соток в масиві Озерце (вул.Лісова)

ціна договірна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

є ділянка в селі Г.Полонка(на початку села).12 соток.гарна ціна..хороший варіант.якщо зацікавить-066-956-77-94

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Актуально. Цікавить межі міста, або приближних сіл, біля інфораструктури( магазини дорога, маршрутка).

Цікавить номальна адекватна ціна не більше чим 500 баків за сотку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є 12 соток в масиві Озерце (вул.Лісова)
ціна договірна 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...