Перейти до змісту

Продам кілька HDD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1) WD15EARS - 3,5" - SATA II - 5400 - 64мб - 1500Gb - 1700 грн

2) WD7500EALS - 3,5" - SATA II - 7200 - 32мб - 750Gb - 800 грн

3) WD3200BPVT - 2.5" - SATA II- 5400 - 8мб - 320Gb - 440 грн

4) WD1600BPVT - 2.5" - SATA II- 5400 - 8мб - 160Gb - 220 грн

- Смарт всюди Good.

- Bad відсутні.

- Вікторією все сіре.

- Скріни вікторії не викладаю перевіряйте самі (я в товарі впевнений).

- Манібек 3 дні.

- Можливий обмін на не робочі HDD обємом від 100 Gb

- Торг.

- .Щоб не було непорозумінь перший в черзі той хто перший напише в тему або приват.

- По додатковій інформації - пишіть).

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Наступний в черзі.

Взяв би хоч один, якщо Sashapetrash не купить.

Куплю 100% вже домовися з ТС

Опубліковано

Наступний в черзі.

скоро ще кілька штук буде

Опубліковано

Наступний в черзі.

Sashapetrash монополіст по скупці дешевих комплектуючих на борді, за ним нічого не захватиш...
Опубліковано

Наступний в черзі.

Sashapetrash монополіст по скупці дешевих комплектуючих на борді, за ним нічого не захватиш...

Ну нехай і монополіст, звісно шкода що нічого не захватиш, але хто тут "перший встав..." як кажуть.

Заглянув на аукро вночі та знайшов вінт за 300грн об'ємом звісно більшим ніж у ТС.

Дякую, мій резерв не актуальний.

Опубліковано

Це ремонтовані HDD ?

я не ТС, але

SelfTest WD, Burn Samsung, N2 Seagate, куснути там головку, поправити контрольну суму в служебцi в pc3000udma :-)

Криза....

В принципi - нiчого страшного, якщо знати "iсторiю життя i смертi" HDD та особливостi виходу з ладу певних серiй вiнчестерiв.

Одне дiло - причина в несправному БЖ, який завалив 1-2 бiта в "служебцi", зовсiм iнше - з запилом поверхнi обiрваною головою чи перегрiтий.

Думаю, днiв 10 манiбека було б добре на реанiмованi вiнти - i тестити... тестити... тестити....

Опубліковано

Якщо буде ще 160Gb чи 250 Gb РЕЗЕРВ ЗА МНОЮ (бо за деяких ( не будем тикать пальцями) вже 1,5 місяці не можу купити )

Опубліковано

хто хоче встигати швидко купляти, підписуйтесь на розсилку нових тем з куплю-продам і будете в курсі свіжого барахлішка ;)

Опубліковано

Це ремонтовані HDD ?

я не ТС, але

SelfTest WD, Burn Samsung, N2 Seagate, куснути там головку, поправити контрольну суму в служебцi в pc3000udma :-)

Криза....

В принципi - нiчого страшного, якщо знати "iсторiю життя i смертi" HDD та особливостi виходу з ладу певних серiй вiнчестерiв.

Одне дiло - причина в несправному БЖ, який завалив 1-2 бiта в "служебцi", зовсiм iнше - з запилом поверхнi обiрваною головою чи перегрiтий.

Думаю, днiв 10 манiбека було б добре на реанiмованi вiнти - i тестити... тестити... тестити....

Опубліковано

Я в принципі не приховую інформацію про походження і минуле того що продаю; 2 пристрої були пацієнтами і мали пошкодження програмного характеру (переповнені логи, не вірні КС модулів, пошкоджені модулі...). Все це ремонтується на програмному рівні без паяння, розбитрання і т.д.(я думаю вам це має бути відомо судячи з контексту ваших повідомлень). По кожному такому такому випадку я попереджаю покуця в приватній переписці, щоб людина відразу вирішувала влаштовує її даний факт чи ні. Як ви могли помітити в даній темі покищо присутні накопичувачі лише WD, і навіть якщо у вас є можливість і ви хочете запустити на ньому SelfTest то це триватиме від кількох годин до півтора два дні (при певних умовах), нехай прогнати вікторією і загнати 1-2 віндовса займе ще 4-5 годин. Все це входить в рамки " 3 дні манібек " , тому я не бачу потреби давати 10 чи більше днів (хіба дуже попросять і логічно обгрунтують)))

На рахунок запилу, вам вдавалось приховати пошкоджені сектори при запилах? Тому що все що потрапляє до мене з такою несправністю зазвичай має беди плаваючого характеру і їх не реально кудись приховати, а причиною запилів зазвичай є обрив голов або їх заліпання (бувають випадки коли власники заглядають в гермоблок, але це окремі історії), а це скоріш проблема Seagate ніж WD (враховуючи власну статистику).

Ну і як завжди: було цікаво з вами поспілкуватись, якщо щось цікаво питайте, а я поки йду далі мучити "кроликів". :0152:

Опубліковано

Ну і як завжди: було цікаво з вами поспілкуватись, якщо щось цікаво питайте

Особисто з вами я не спiлкувався,

i не мав бажання покритикувати вашу дiяльнiсть: людей з руками i головою завжди цiную i пiдтримую.

Мое повiдомлення мало скорiше рекламний характер: сам знаю, що часто проблема не в самому вiнчестерi, а в середовищi, в якому вiн експлуатувався. Купили дешевий китайський "унiверсальний аналог блока живлення" для ноутбука, запустив сусiд електрозварку "и дело готово".

Я про те, що е сенс "витягувати з того свiту" HDD - зараз бiльшiсть виробiв китайпрома живуть рiвно гарантiйний термiн. Пiдозрюю, ситуацiя та ж сама, що з батарейками ноутiв чи енергозберiгайками, де в контроллерi (приховано для користувача) можна вказати максимальну кiлькiсть вмикань.

А ось деякi HDD в мене вже по 5-10 рокiв працюють цiлодобово, без зупинок заради енергозберiгання.

P.S. Тi HDD, в яких "переповнені логи" - я використовував лише для зберiгання власних копiй: помилки зчитування не просто так там. Приклад: всiм вiдома "муха СС" це не помилка в прошивках - це деградуюча поверхня, i програмiсти не могли передбачити, що iх буде настiльки багато (в 1000 раз бiльше прогнозованого).

Тому я й логiчно зауважив мiнiмум 10-денний термiн на стрес-тести: який HDD виживе - той нових переживе ну гарантiйний термiн точно :-)

P.P.S. В мене ще й досi 2 компа вiдведено на тестування HDD, хоча вже й вистачило б i 1го, просто лiньки вимикати/перемикати :-) В кращi часи було 4 (у кожного 4 SATA 1 IDE).

Опубліковано

цінність інфи, яку хтось наважиться зберігати на вінтах, які побували в комі, може бути набагато більшою ніж економія коштів відносно нових хардів...

Опубліковано

P.S. Тi HDD, в яких "переповнені логи" - я використовував лише для зберiгання власних копiй: помилки зчитування не просто так там. Приклад: всiм вiдома "муха СС" це не помилка в прошивках - це деградуюча поверхня, i програмiсти не могли передбачити, що iх буде настiльки багато (в 1000 раз бiльше прогнозованого).

Помилки зчитування звичайно що не просто так там, але не завжди винні програмісти. Одину з причин переповнення логів я викладу вам на фото (думаю ви неодноразово її зустрічали). Ну а " всiм вiдома "муха СС"" це проблема баракуд (,11,12 серій в основному). а не WD і вона не завжди є причиною переповнення логів СЕ (наприклад однією з причин є порушення трансляції). Тому мучити 10 днів WD тому, що хворіють Seagate не аргументовано, але при бажанні можна все)

P.S. Я можу давати і місяць гарантії (манібек) але в такому разі було б резонно і ціну піднімати))

post-9925-0-90763700-1426430198_thumb.jp

Опубліковано

2) WD7500EALS - 3,5" - SATA II - 7200 - 32мб - 750Gb - 800 грн - резерв

5) WD3200BEVT - 2.5" - SATA II- 5400 - 8мб - 320Gb - 440 грн - резерв

• 4 тижня потому...
Опубліковано

2) WD7500EALS - 3,5" - SATA II - 7200 - 32мб - 750Gb - 800 грн - резерв

5) WD3200BEVT - 2.5" - SATA II- 5400 - 8мб - 320Gb - 440 грн - резерв

6)WD2500YS - 3.5" - SATA II - 7200 - 16мб - 250Gb - 320грн

Опубліковано

Привіт як там моя колишня 750-ка відновив?

нагадай модель) а то в мене багато різних є))

Seagate Baracuda 720.12 750Gb, зестрічались біля епіцентра на початку березня

Будеш мати недорогий з бедами пиши, потрібен з не дуже великим обємом до 160 гіг для використання в якості портативного

Опубліковано

Привіт як там моя колишня 750-ка відновив?

нагадай модель) а то в мене багато різних є))

Seagate Baracuda 720.12 750Gb, зестрічались біля епіцентра на початку березня

Будеш мати недорогий з бедами пиши, потрібен з не дуже великим обємом до 160 гіг для використання в якості портативного

750 продана,

з бедами не продаю (на донори лишаю), хіба робоча буде і відразу не заберуть.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...