Taurus Опубліковано 16 Січня, 2008 в 11:07 #1 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 11:07 Дуже цікава стаття про те, як виготовляються презервативи на єдиній в Україні фабриці по їх виробництву "Перфект", що у Львівській обл. Фабрика працює цілодобово і виготовляє близько 17 млн. презервативів в рік. "Как делаются презервативы"Належить фабрика поляку, який раніше дуже успішно займався квітковим бізнесом (також в Україні), але йому стало нецікаво і він вирішив зайнятись новим проектом. Інтерв'ю з поляком читайте тут:"Владелец фабрики «Перфект» Ежи Коник: Презервативы — как виноделие: все смогли бы сделать, но у одних вино получается, а у других — нет."
legolas_soi Опубліковано 16 Січня, 2008 в 13:13 #2 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 13:13 Якість у них нічого так.... імхо - краще дюрексів :-)
Arven Rivendell Опубліковано 16 Січня, 2008 в 19:32 #3 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 19:32 Качество у них и правда хорошее...муж только такие и покупает. А что до фабрики по производству "Перфектов", то как то о ней был сюжет на СТБ, забавненько так, но все на отличном уровне)))))))
legolas_soi Опубліковано 16 Січня, 2008 в 19:40 #4 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 19:40 Недослівно процитую мудрі слова (нажаль не знайшов їх через пошук):"Фтопку резину. Взрослые дяди и тёти которые доверяют друг другу знают иные альтернативные способы контрацепции"
Arven Rivendell Опубліковано 16 Січня, 2008 в 19:51 #5 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 19:51 Недослівно процитую мудрі слова (нажаль не знайшов їх через пошук):"Фтопку резину. Взрослые дяди и тёти которые доверяют друг другу знают иные альтернативные способы контрацепции"Мудрые??Неет, скорее субьективные...При чем тут доверие, и использование....гм....резины, говоря вашими или чьими то еще словами. Контрацептивы подбираются, минимум исходя из таких типов соображений: состояние здоровья, удобство, моральные убеждения...Потому ни в какую ни в топку, а кому что больше подходит...вот
legolas_soi Опубліковано 16 Січня, 2008 в 22:16 #7 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 22:16 не згоден на всі 100%хіба що слова про стан здоров"я... можливо. все інше ....................................... туфта. без нього значно приємніше за будь яких "удобств, моральных убеждений"Я б розписав побільше, але засипаю. От Пан "Chill" якраз переглядає цю тему і тобі розпише, бо це були саме його слова що я навів
Taurus Опубліковано 17 Січня, 2008 в 12:38 Автор #8 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 12:38 Ось описано те ж саме виробництво, але з ілюстраціями. http://fishki.net/comment.php?id=30232 Зізнаюсь, презервативами жодного разу не користувався, все якось без них обходився. Та й випадкового сексу не мав. Хоча завжди мав при собі напоготові.
Chill Опубліковано 17 Січня, 2008 в 18:07 #9 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 18:07 От Пан "Chill" якраз переглядає цю тему і тобі розпише, бо це були саме його слова що я навів Оки, я от своих слов не отказываюсь, цитата: все равно при наличии постоянного партнера, в отношениях с которым есть 100% доверие - в топку эту резину (я это к тому, что есть немало других средств и методов, известных всем взрослым дядям и тетям Но это не значит, что я категорически против презервативов. На сегодняшний день IMHO это самый надежный способ предохранения от ЗППП (но не от нежелательной беременности - на то есть средства понадежнее). Так что этот вид контрацептивов во многих случаях бывает просто незаменим
legolas_soi Опубліковано 18 Січня, 2008 в 12:04 #10 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 12:04 Я саме це і мав на увазі. Саме від всього окрім небажаної вагітності, про що сказано при наличии постоянного партнера, в отношениях с которым есть 100% довериеа якщо люди одружені - то навіщо???? хіба що не довіряєш
Romich Опубліковано 18 Січня, 2008 в 22:24 #11 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 22:24 ОК!!!Питання до чарівнимх жінок: як Ви ставитесь до презервативів???(в чоловіків не питаю - сам знаю. 0 )
Taurus Опубліковано 19 Січня, 2008 в 07:54 Автор #12 Опубліковано 19 Січня, 2008 в 07:54 Romich, створи тему в Жіночому клубі. Там дівчат більше буває, а цю тему могли уже занести у прочитані і не заходити більше. А питання ти задав цікаве.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.