Перейти до змісту

TP-LINK TL-WR841N в режимі Репітера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво можливо хтось стикався/налаштував TP-LINK TL-WR841N в режимі Репітера.()

Задача. Чи можна ним підключитись ним по Wifi до іншого Wifi, для роздачі інета по ЛАНу.

Звичайні AP це все вміють, а от чи цей роутер вміє?

П.С. - форуми почитав, однозначного вирішення не знайшов. Може в когось є такий роутер, то зробіть скріни вкладок Wifi settings і викладіть в тему, будь-ласка.

Опубліковано

зайдіть Wireless --- Wireless Settings --- Enable WDS Bridging (найдіть ту базу, впишіть пароль) зможете конектитись до цього роутера з тим ж самим паролем

Опубліковано

зможете конектитись до цього роутера

Мені треба не до цього, а цим роутером(1) законектитись до іншого(2), так щоб на лан порту роутера(1) був інтернет від роутера(2).

Опубліковано

В мене так працює, стоять 2 841, один стоь як роутер, 2 через "міст" підключений донього, й роздає інтернет як роутер

в дсчп 2 841 прописав днс першого роутера) й все гуд

Опубліковано

розібрався. Все працює. На 1 пристрої включаємо DHCP, на 2-му його виключаємо. IP потрібно прописати однієї мережі. Тоді WDS - шукаємо нашу WIFI - пароль - коннект і вуаля. Тему можна закрити.

Опубліковано

розібрався. Все працює. На 1 пристрої включаємо DHCP, на 2-му його виключаємо. IP потрібно прописати однієї мережі. Тоді WDS - шукаємо нашу WIFI - пароль - коннект і вуаля. Тему можна закрити.

спасибі, чувак. зекономив мені бабки на шнур і інші витребеньки)

якщо коли раптом перетнемося, з мене пиво.

Опубліковано

А чи можна ще при цьому зробити налаштування так щоб торент працював через один інтернет (той що отримую по wifi), а все решта через інший (той що кабелем під'єднано в роутер)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...