Перейти до змісту

Відсутнэ зображення на пк

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Подарували "старенький офісний пк. На ньому стоїть інтел проц 512 ддр оперативи. Материнка asrock. Пк вмикаэться, але зображення на моніторі не маэ. Я доставляв відеокарту, але зображення так і не маэ. Реально там щось зробити з мінімальними затратами ?

Опубліковано

"Подарували "старенький офісний пк. На ньому стоїть інтел проц 512 ддр оперативи. Материнка asrock. Пк вмикаэться, але зображення на моніторі не маэ. Я доставляв відеокарту, але зображення так і не маэ. Реально там щось зробити з мінімальними затратами ?

Звуковий сигнал біосу (писк) видає?

Якщо так то глянь який з них..

http://www.allmbs.ru/bios-01.html

правильно, але також не завадить пртерти контакти і відеокарти..

Опубліковано

Оперативку переставляв, результат відсутній. Зображення відсутнэ як на інтегрованому відео так і на відео nvidia fx 5500.

Біос звук не подаэ, пк просто завантажуэться. Піщить тільки коли клавіатури не маэ.

Опубліковано

пк просто завантажуэться.

Тобто? Вінда загружається?

Оперативку переставляв, результат відсутній.

Переставляти і протерти трохи інший результат дають. І ще включить без пам"яті чи буде пікати, а тоді протріть і з нею включите.

Опубліковано

Ну у мене э 6 планок я ставив 3 шт і результату 0. Попробую зараз включити без оперативки та протерти контакти.

Опубліковано

Ну у мене э 6 планок я ставив 3 шт і результату 0. Попробую зараз включити без оперативки та протерти контакти.

попробуйте і опишіть все що замітите. І відімкніть куллер проца, перевірте чи тепліє радіатор. І подивітся якщо є, чи підєднано додаткове живлення процессора(4 пін) на материнку.

Опубліковано

Пробуй інші слоти. І уважно на мамку подивись чи немає здутих кондюхів випадково?

Опубліковано

Пробуй інші слоти. І уважно на мамку подивись чи немає здутих кондюхів випадково?

підтримую! часто таке буває)

Опубліковано

Біос звук не подаэ, пк просто завантажуэться. Піщить тільки коли клавіатури не маэ.

Може дурне питання, але монітор точно робочий? різне може бути....

Якщо перевірки пост не проходитть, то скоріш за все причина поломки в мат.платі...

Опубліковано

Без оперативкі пікаэ 3 рази

Ну значить біос бачить що немає пам"яті. це вже +.

Там щось писали про те що комп загружається? що мали на увазі?

Опубліковано

Так, конденсати э здуті 5 шт. Варто їх міняти чи ні. Цікаво що за проц тут. Пк потрібен для простих робіт.post-7779-0-49024600-1423748304_thumb.jppost-7779-0-32308300-1423748320_thumb.jp

Міняти однозначно.

Зніми кулер з радіатором та подивись....

Опубліковано

Зняти то можна, але відсутня термопаста). Вже знайшов в інтернеті материнку

за материнку віддасте 200-300 грн, а поміняти конденсатори вам в 50 грн максимум обійдеться

Опубліковано

Так, конденсати э здуті 5 шт. Варто їх міняти чи ні. Цікаво що за проц тут. Пк потрібен для простих робіт.post-7779-0-49024600-1423748304_thumb.jppost-7779-0-32308300-1423748320_thumb.jp

Ну причину знайшли. Тепер діло за вами занести в майстерню щоб перепаяли кондюкі. Мать вроді ще нормальна як для офісної роботи. 775 сокет ще не геть старий

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...