Перейти до змісту

продам Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey


Amar

Рекомендовані повідомлення

ТУТ ОПИСАНИЕ

Продам Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey. Часам до 2х недель. Состояние нового, ни одной царапинки. носил около 4-5 дней, остальное время думал или продавать :).

Купил в Алло по акции за 2300, при цене в Интернете в районе 3100.

Продам за 2000 грн. Гарантия еще 12 мес.

С устройством все ОК, и гарантия есть, да и на момент решения продать еще 14 дней не прошло (но не нашел к чему придраться). Причина продажи: есть качественные особенности в использовании гаджета, которые мне просто оказались не нужными и неудобными, купил еще одни простые часы, а это продаю.

О672ЗЗ86ЧЧ Антон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Дякую за пораду, але я вже кідав туди і зняв, було по 5 дзвінків на день. Ніхто не хоче по предоплаті (і це зрозуміло). А новий пристрій продавати наложенним не хочу. Знаю із власного досвіду - купляв планшет. На десятому відділенні просидів на дивані із усім комплектом хвилин 40, знайшов у планшеті негаразди і як віддав назад, то ніхто навіть не перевірив що я їм віддав. я не настільки поспішаю, не куплять у Луцьку, залишу собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кожен товар є свій покупець. Я з цим годинником десь місяць ходив. Але використовував його тільки як годинник. Позвонили мені кажу відправлю тільки при передоплаті 100грн. чувак каже ок відправив гроші я йому відняв від загальної суми 100ку і все забрав він та й радується. Якшо річ нова то вона нова якшо бу то в ній і будуть полюбом якісь мінуси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба скачати програму з samsung hub називається samsung gear maneger і далі читаєте на годиннику підказки

З сонькою не буде здається контакту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 4pda.ru є список пристроїв, що підтримуються. Список несамсунговських дивайсів не такий вже й малий. Не підтримуються пристрої на МТК. В шапці теми на 4пда список неповний, тре в темі шукати, сонькі серед списку є.

http://4pda.ru/forum...howtopic=563498

Але не раджу, якщо у вас не самсунг, бо увесь потенціал розкриваеться разом із програмою Хелз і самсунгівськими фішками, хоча полистайте посилання, що я дав.

Зі.

Знайшов http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=563498&st=80#entry30810084

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...