Перейти до змісту

Продам неробочі телефони

Bogdan1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам неробочі мобільні телефони. Може комусь пригодяться на запчастини чи ще для чогось.

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 20 грн. Є 2 шт. Фото 1.

2. Телефон Sony ericsson K750i без акумулятора (при увімкнені білий дисплей) - 25 грн. Фото 2.

3. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 35 грн. Фото 3.

4 Телефон Nokia з телевізором (китаєць) без акумулятора (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 20 грн. Фото 4.

5. Навушники (штекер mini usb) - 10 грн. Фото 5.

6. Телефон Sony ericsson K550i+деталі корпуса (телефон сильно пошкоджений) - віддам за дарма при покупці якогось товару. Фото 6.

7. Стареньке радіо та зарядка до nokia (зарядка не працює, напевно проблема в провіднику) - віддам за дарма при покупці якогось товару. Фото 6.

Телефон:09925295два4.

Опубліковано

4 Телефон Nokia з телевізором (китаєць) без акумулятора (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 20 грн. Фото 4.

6. Телефон Sony ericsson K550i+деталі корпуса (телефон сильно пошкоджений) - віддам за дарма при покупці якогось товару. Фото 6.

резерв до вияснення. відписав в пп

Опубліковано

Резерв до вияснення за scamp.

Опубліковано

7. Стареньке радіо та зарядка до nokia (зарядка не працює, напевно проблема в провіднику) - віддам за дарма при покупці якогось товару. Фото 6.

Зарезервовано до вияснення за akakiy.

Опубліковано

ivansap наступний в резерв

Опубліковано

3. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 35 грн. Фото 3.

Зарезервовано

7 днів РО.

Опубліковано

Актуальний стан!

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 20 грн. Є 2 шт. Фото 1.

2. Телефон Sony ericsson K750i без акумулятора (при увімкнені білий дисплей) - 25 грн. Фото 2.

7. Стареньке радіо та зарядка до nokia (зарядка не працює, напевно проблема в провіднику) - віддам за дарма при покупці якогось товару. Фото 7.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Актуальний стан!

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 15 грн. Є 2 шт. Зарядка і телефон окремо по 10 грн. Фото 1.

2. Телефон Sony ericsson K750i без акумулятора (при увімкнені білий дисплей) - 20 грн. Фото 2 (в резерві).

3. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 30 грн. Елементи можна окремо. Фото 3.

Опубліковано

Актуальний стан!

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 15 грн. Є 2 шт. Зарядка і телефон окремо по 10 грн. Фото 1.

2. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 30 грн. Елементи можна окремо. Фото 3.

Опубліковано

Актуальний стан!

2. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 30 грн. Елементи можна окремо. Фото 3.

Опубліковано

Актуальний стан!

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 15 грн. Є 2 шт. Фото 1.

2. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 30 грн. Фото 3.

Опубліковано

Ще продаю:

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 15 грн. Є 2 шт.

2. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 30 25 грн.

Все разом віддам за 40 грн.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Актуально:

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 15 грн. Є 2 шт. - в резерві.

2. Телефон LG+2 акумулятора (не знаю чи робочі бо довго лежали)+зарядка+навушники+кабель USB (причину поломки не знаю, але дисплей, динамік та мікрофон повинні працювати) - 30 25 грн.

Опубліковано

Актуально:

1. Телефон Siemens C65 без акумулятора+зарядка (причину поломки не знаю, але дисплеї, динаміки та мікрофони повинні працювати) - 15 грн. Є 2 шт. - в резерві.

Все продано. Тема закрита.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...