_sergius Опубліковано 7 Січня, 2008 в 14:25 #1 Опубліковано 7 Січня, 2008 в 14:25 Сюжет фільма присвячений тому періоду, коли більча частина світу була завойована Британською імперією.Якість картинки посередня, але дивитись можна.То як, заливати?
ariman Опубліковано 7 Січня, 2008 в 17:40 #2 Опубліковано 7 Січня, 2008 в 17:40 фільм реально класний я бачив його вже давно раджу подивитися.
_sergius Опубліковано 7 Січня, 2008 в 19:41 Автор #3 Опубліковано 7 Січня, 2008 в 19:41 Для всіх кого зацікавила дана пропозиція, викладаю на ФТП в папку Privat Users / SergiuS
Zheny@ Опубліковано 8 Січня, 2008 в 10:14 #4 Опубліковано 8 Січня, 2008 в 10:14 А як на рахунок якості???мене дууууже засмучує абревіатура TS у назві....Telesync (TS): Записывается професиональной (цифровой) камерой установленной на штатив в пустом кинотеатре с экрана. Качество видео намного лучше, чем с простой камеры (Cam). Звук записывается на прямую с проектора или с другого отдельного выхода, например гнездо для наушников в кресле (как в самолёте). Звук таким образом получается очень хороший и без помех. Как правило звук в режиме стерео.взято тут
tulik Опубліковано 9 Січня, 2008 в 17:50 #5 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 17:50 Сюжет фільма присвячений тому періоду, коли більча частина світу була завойована Британською імперією.Якість картинки посередня, але дивитись можна. То як, заливати? Заливай
Zheny@ Опубліковано 9 Січня, 2008 в 21:11 #6 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 21:11 tulik фільму більше 5-ти років мабуть - і топікстартер не знайшов нічого кращого аніж екранка???фтопку.. можна було вже й не те що DVDRip викласти а й цілий БлуРей за той час.. -1 не варто загаджувати ФТП-шник
_sergius Опубліковано 11 Січня, 2008 в 22:26 Автор #7 Опубліковано 11 Січня, 2008 в 22:26 фтопку.. можна було вже й не те що DVDRip викласти а й цілий БлуРей за той час..Що знайшов - тим поділився.
_sergius Опубліковано 13 Січня, 2008 в 16:43 Автор #9 Опубліковано 13 Січня, 2008 в 16:43 аватар поміняй От думав на новорічні свята зробити якесь оновлення, но... хотів як краще, а вийшло як завжди Аватар популярний, на авторство не претендую. Та чого ж тоді шановний коли бачив ваші пости на форумі, то аж ніяк не спостерігав цей аватар. Якщо він вам так подобається - дарю, і не буду уподоблюватись до банальних сварок, а просто повертаюсь до свого аватара, під яким мене багато хто і знає на форумі.
Хабібулін Опубліковано 13 Січня, 2008 в 22:06 #10 Опубліковано 13 Січня, 2008 в 22:06 аватар поміняй От думав на новорічні свята зробити якесь оновлення, но... хотів як краще, а вийшло як завжди Аватар популярний, на авторство не претендую. Та чого ж тоді шановний коли бачив ваші пости на форумі, то аж ніяк не спостерігав цей аватар. Якщо він вам так подобається - дарю, і не буду уподоблюватись до банальних сварок, а просто повертаюсь до свого аватара, під яким мене багато хто і знає на форумі. tnx )
_sergius Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:11 Автор #11 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:11 tnx ) Це слід розуміти як "thanks" чи...? Якщо так, тоді будемо вважати, що конфлікт вичерпано (тим більше що в репутації теж відбулись зворотні зміни)
Zheny@ Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:21 #12 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:21 Потріть свої пости стосовно аватара.і закриємо тему!
_sergius Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:38 Автор #13 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:38 Це було так, легке непорозуміння. Але проблема вирішена, фільм на ФТП, народ дивиться, тому тему можно спокійно закривати!
BloodDagger Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:50 #14 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 12:50 Сюжет фільма присвячений тому періоду, коли більча частина світу була завойована Британською імперією.Якість картинки посередня, але дивитись можна.То як, заливати?Наступний раз знайди трошки більше інформації про фільм. Мені здається я його вже бачив, але по коментарю вияснити тяжко.І ще не розумію, чого викладено в папку Uthers, а не в папку Video.
_sergius Опубліковано 14 Січня, 2008 в 13:48 Автор #15 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 13:48 ...чого викладено в папку Uthers, а не в папку Video.Коли постив цю тему, то почала вийо*** вінда, і щоб потім якщо вона навернеться в непотрібний момент коли народ захоче подивитись фільм не шукати його на диску і не знов не записувати на вінт, то просто залив на ФТП в свою папку. А вже потім дав посилання. Хоча, думаю особливої різниці немає в тому де саме викладено цей фільм.
BloodDagger Опубліковано 14 Січня, 2008 в 19:57 #16 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 19:57 ...чого викладено в папку Uthers, а не в папку Video. Коли постив цю тему, то почала вийо*** вінда, і щоб потім якщо вона навернеться в непотрібний момент коли народ захоче подивитись фільм не шукати його на диску і не знов не записувати на вінт, то просто залив на ФТП в свою папку. А вже потім дав посилання. Хоча, думаю особливої різниці немає в тому де саме викладено цей фільм. Та то я чисто не поняв чого не так як всі . Більше хотілосяб побачити детальнішу інформацію про фільм. історичні фільми люблю, але здається цей я вже бачив.
_sergius Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:15 Автор #17 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:15 ...хотілося б побачити детальнішу інформацію про фільм. історичні фільми люблю, але здається цей я вже бачив.Ну якщо треба, то можу коротенько описати сюжет, а там думаю зрозумієш бачив його чи ні, а якщо ні - тоді подумаєш чи варто дивитись.
BloodDagger Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:24 #18 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:24 Информация о фильме: Название: Четыре пера Оригинальное название: The Four Feathers Год выхода: 2002 Жанр: Приключение / Драма / Война Режиссер: Шекхар Капур В ролях: Хит Леджер, Уэс Бентли, Кейт Хадсон, Даниэль Кальтажироне, Джеймс Космо Примечание: Захватывающий приключенческий фильм эпических масштабов. Кассовые сборы только в США и Канаде - 18 млн. долларов. О фильме: 1898 год. Молодого британского офицера Гарри Фэйвершема (Хит Леджер - "История рыцаря", "Патриот") ждет блестящая карьера. У него есть любимая девушка (Кейт Хадсон - "Почти знаменит") и его окружают верные друзья. Но когда началась несправедливая война в Судане, Гарри подает прошение об отставке. Невеста и друзья сочли его предателем и прислали ему четыре белых пера, как символ позора. Но он появится на полях сражений, чтобы спасти жизни тех, кто считал его трусом!.. ...хотілося б побачити детальнішу інформацію про фільм. історичні фільми люблю, але здається цей я вже бачив. Ну якщо треба, то можу коротенько описати сюжет, а там думаю зрозумієш бачив його чи ні, а якщо ні - тоді подумаєш чи варто дивитись. Учись студент.
BloodDagger Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:29 #19 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:29 Ше малюнок треба приліпити, але не знайшов так бистро. А сидіти шукати впадло
_sergius Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:31 Автор #20 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 22:31 Ше малюнок треба приліпити, але не знайшов так бистро. А сидіти шукати впадло Дякую за доповнення теми! Ну ти сам все зробив за мене, а сидіти шукати не стільки впадло, скільки немає часу, бо сесія, треба до екзамену забацати розрахункову...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.