Перейти до змісту

УВАГА: шукають свідків ДТП у Луцьку. Винуватець втік


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

22 січня 2015 року приблизно о 17:30 біля 2-ї лікарні, що на Відродження, водій збив літню жінку...і ВТІК з місця пригоди.

На міліцію родичі не надіються та шукають свідків самотужки. Якщо хтось щось бачив - напишіть будь ласка.

Нижче: оригінал повідомлення.

БЛАГАЮ ПРО РЕПОСТ ПО ЛУЦЬКУ!!!!!!

Сьогодні близько 17.30 машина збила маму мого чоловіка. Це сталося на переході біля другої поліклініки на Відродження. Водій з місця наїзду утік. У моєї свекрухи багато переломів. Тріщина в тазу, побита голова і обличчя, зламаний ніс. ДУЖЕ ПРОСИМО ВІДГУКНУТИСЯ СВІДКІВ. Шукаємо самі. На міліцію не сподіваємося. Бо наїзд на нашого сина, в результаті якого наш Платон загинув, ніхто й не розслідував. І якби прокуратура не повернула справу, то так би й лишилося...

Ми ще не відійшли від втрати сина, а тут знову такий шок!

Іноді я думаю, що Всесвіт і Бог - це не одне й те саме

Писати у ФБ Тані Романовій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім, хто відгукнувся. Мама Юри в свідімості і може говорити. Знаходить в реанімаціі до понеілка. Але лікарі каджуть, що загрози життю нема. Приходила міліція... Ну тут - нічого нового, не здивували ні бажанням щось зробити, ані професіоналізмом...

Уточнили місце наізлу. То, виявояєтьмя, перехід біля Тойота-цент. Там взагалі ніхто нічого не бачив. Глухе темне місце, обмежена видимість. Свекруха не бачила ні номера, ні кольору. Якщо й знайти - то щось довести нереально.

Ми всі трохи заспокоілися. Бо найголовніше - життя в безпеці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які обставини здійснення ДТП?Іноді пішоходи самі наражають себе на небезпеку,а тим більше,що там,як ви пишете-місце з обмеженою оглядовістю.Водій звичайно винен,що втік з місця ДТП,але часом пішоходи бувають неуважними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інколи пішоходи теж винні, але якщо в місті їздити строго по правилам і не перевищувати швидкість перш за все, то ДТП були б мінімальні.

Та й якщо вже так сталось, то міг би й зупитинись, визвати швидку, і так далі... ну всяке буває це життя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо біля Тойота центр то там повині бути камери спостереження . Стоянка в них велика камери охоплюють багато територій , думаю дорогу частково також. Рядом салон шкода також має камери. Так можна взнати хочаб прибизно марку авто. Все залежить від того чи нададуть інформацію автосалони. Родичам наврядчи дадуть записи, а от міліції повинні. Далі чи захоче міліція це робити і т.д. як завжди буває замкнутий круг. Головне що людина жива.

Питали там. Немає записів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...