Перейти до змісту

Функція ТурбоКей turbo kay на материнках асус

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене дешева материнка асус. p5g41 з функцією турбокей. Материнка туга бо не можно в біосі розгоняти процесор, нема функціоналу. А перепрошивати нерідним біосом влом та стрьомно.

Але знайшов, що материнка має кнопку турбокей. Почитав інфу, поставив програму з диска материнки. Запустив (стартує вона потім одним натиском на кнопку вкл компа).

Приріс на Intel целерон 2,6 до 2,8 і все. Стоїть штатний кулер. CPU-Z сканував в режимі турбо не бачить перегріва. Та сама температура.

Прикольно, що розгон прям при включеном компі, але не прикольно, що дуже малий розгон. Хотілось би більше бо буду ставити 4 ядра і кулер відповідний. І вижати там більше потужносі.

Чув є ще TurboV і нею також можно розігнати. ЩО хто чув і що порадить ? Або хто переставляв біос під даний чіпсет?

Опубліковано

Дитячі іграшки маркетингу ці турбокнопки. Просто профіль приміняється із підняттям частоти шини та/або множника. Так що фігня це все. Хочете гнати - в БІОСІ правим напруги та/або все описане в комплексі..А ці крисиві утилітки - нестабільні, можуть призводити до БСОДів у тому подібних неприємних "фіч"

Опубліковано

Дитячі іграшки маркетингу ці турбокнопки. Просто профіль приміняється із підняттям частоти шини та/або множника. Так що фігня це все. Хочете гнати - в БІОСІ правим напруги та/або все описане в комплексі..А ці крисиві утилітки - нестабільні, можуть призводити до БСОДів у тому подібних неприємних "фіч"

Значить ще один аргумент міняти материнку. Бо дана точно гнатись в біосі не буде ))) Не дасть системно.

Опубліковано

маю асус м4а на 785...

іграшки маркетингу

Також турбокей? Тільки що розігнав з турбо V з 2,6 до 3.7 але завіс комп. Потім відкотив до 3,1 та тестую зара. Пограюсь в ігри і засічу температуру. Я так поняв це турбо V та турбокей чисто асовська видумка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...