Перейти до змісту

Хочу придбати телефон, от тільки не можу визначитися. Допоможіть з вибором ...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друзі, вирішив зробити коханій подарунок на Новий Рік у вигляді телефону. От не можу визначитися між Sony Xperia SP або HTC One Х. Підкажіть який з них краще ...

Опубліковано

Захвичай жінки сприймають беушні подарунки як спосіб зекономити на них.(жінках)

Вилізе потім боком.

Справа в тому, що вона і хоче один з цих телефонів, ми обговорювали з нею цю тему. Через це і вирішив їй зробити такий подарунок :_02:

Опубліковано

Минулого року своїй жінці подарував Sony Xperia j st26i. Радості не було меж. Телефон дійсно гарний і надійний. Для себе придбав Sony Xperia Р. Не можу натішитися. Тому я тільки за соньку.

Опубліковано

а я голосую за нтс сам користувався апаратом цієї фірми дуже сподобалось. найбільш подобається їх фірмовий лаунчер у вигляді сенс. Так що я за НТС ONE X

Опубліковано

Справа в тому, що вона і хоче один з цих телефонів, ми обговорювали з нею цю тему. Через це і вирішив їй зробити такий подарунок

Ну по перше подарунок,який обговорювали вже і зовсім не цікавий.Не сюрприз.

По друге тоді вже варто взяти саме той ,який вона хоча і не ламати голову.

По третє, служба і задоволення від цих апаратів буде залежати в першу чергу не від відгуків (тим більше, що тут пишуть не власники, а ті що самі чули відгуки) - а від того як повезе з беушкою.

Хотівши мати хоч якусь впевненість у якості та хорошій історії, треба заплатити трохи більше середньої ціни.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...