tolik79 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 18:48 #1 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 18:48 ситуація така : не поступає бензин до карбюратора. навіть у фільтр не хоче литися. бензонасос новий, сьогодні куплений. якщо заливати бенз прямо в карб - заводиться, а потім глохне. тягнути ротом бенз до фільтра з бака - паливо йде. у чому може бути проблема??? мо хто знає?
Andreyxxx Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:17 #2 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:17 Десь тягне повітря, було таке у мене, подивіться шланг та всі з"эднання
Kernel Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:21 #3 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:21 Опишіть паливну систему даного авто, тобто: бензобак -> насос -> магістраль -> фільтр -> карбюратор??Якщо насос подає бензин по магістралі, а в карбі пусто - "запала ігла", "фільтр не пропускає". Була у мене схожа ситуація, шланг який йде від бензонасоса на карб був перегнутий ( нічкою приїхав, заглушив а рано муркнула разок і все ).
tolik79 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:29 Автор #4 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:29 а чи не може бути проблемою просто згорівше реле на насос, який стоїть в баку? ну і звичайно в планах поміняти деякі шланги.
Igoryoshek Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:34 #5 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:34 а чи не може бути проблемою просто згорівше реле на насос, який стоїть в баку? ну і звичайно в планах поміняти деякі шланги.Там карбюратор і насос механічний.
Kernel Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:35 #6 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:35 Якщо насос не працює, то можливо причина і у реле.Краще 10ть раз перевірте, перед заміною будь чого - час та гроші збережете.
Igoryoshek Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:39 #7 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:39 Насос новий це ще не означає, що він справний, я на 100% впевнений що це Китай,бо якісний новий мабуть більше сотки евриків. Якщо ж ви ротом бензин можете втягнути, то справний насос тим більше.
tolik79 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:41 Автор #8 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:41 Якщо насос не працює, то можливо причина і у реле.Краще 10ть раз перевірте, перед заміною будь чого - час та гроші збережете.стосовно насоса в баку, то тільки зараз така думка прийшла, бо заміна бензонасоса нічого не дала. швидше би до авто на перевірку. стоїть десь там моя конячка )...
Igoryoshek Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:42 #9 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:42 Якщо насос не працює, то можливо причина і у реле. Краще 10ть раз перевірте, перед заміною будь чого - час та гроші збережете. Яке реле на механічний бензонасос?
tolik79 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:46 Автор #10 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:46 Насос новий це ще не означає, що він справний, я на 100% впевнений що це Китай,бо якісний новий мабуть більше сотки евриків. Якщо ж ви ротом бензин можете втягнути, то справний насос тим більше. по суті у мене тепер два бензонасоси - один, начебто, з Німеччини нерозборний (тепер знятий), інший, який стоїть Італія, розборний. того року змінив аж три бензонасоси за місяць - усі тікли. Якщо насос не працює, то можливо причина і у реле. Краще 10ть раз перевірте, перед заміною будь чого - час та гроші збережете. Яке реле на механічний бензонасос? ні, насос той що в баку.
Kernel Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:51 #11 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 19:51 Якщо насос не працює, то можливо причина і у реле. Краще 10ть раз перевірте, перед заміною будь чого - час та гроші збережете. Яке реле на механічний бензонасос? Ем, ну так ТС вказав, що є. а чи не може бути проблемою просто згорівше реле на насос, який стоїть в баку? ну і звичайно в планах поміняти деякі шланги. Паливну схему так і не описали. Ремонт в сліпу. Цікаво, що це за механічний насос ще й у бензобаку ?? Звідки він бере привід, щоб качати ?
Igoryoshek Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:10 #12 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 20:10 На скільки я стикався з Гольф/Джетта 2, то коли стоїть карбюратор, то насос механічний на двигуні, а коли моноінжектор чи інжектор то в баку, Я думаю що паливна система перероблена нашими кулібінами. І тут ще важче розібратися і знайти причину. Дійсно більш детально опишіть паливну систему і який у вас насос і де він стоїть?
tolik79 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 04:15 Автор #13 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 04:15 На скільки я стикався з Гольф/Джетта 2, то коли стоїть карбюратор, то насос механічний на двигуні, а коли моноінжектор чи інжектор то в баку, Я думаю що паливна система перероблена нашими кулібінами. І тут ще важче розібратися і знайти причину. Дійсно більш детально опишіть паливну систему і який у вас насос і де він стоїть? все правильно у мене карбюратор, стоїть механічний паливний насос на двигуні, але ще мені ці кулібіни радять заглянути в багажник і перевірити наявність ще одного насоса як в інжекторних. карбюратор пирбург 2е, двигун 1,3 хоча мені все ж таки здається, що десь лишнє повітря не дає закачувати бенз. скоро поїду гляну.
Andreyxxx Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 08:03 #14 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 08:03 У мене була така ситуація на омеа а. Там бензонасос стоїть над мостом. Пробував заводити на бензині а вона не хоче. Купив новий насос на інжектор, поставив а вона знову не заводиться. Бензонасос гуде а бензини не маэ. Потім як виявилося на зэднанняэ тягнуло повітря. Замінив усі хомути та шлангі, ну і звичайно бензин пішов.
Igoryoshek Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 08:12 #15 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 08:12 На скільки я стикався з Гольф/Джетта 2, то коли стоїть карбюратор, то насос механічний на двигуні, а коли моноінжектор чи інжектор то в баку, Я думаю що паливна система перероблена нашими кулібінами. І тут ще важче розібратися і знайти причину. Дійсно більш детально опишіть паливну систему і який у вас насос і де він стоїть? все правильно у мене карбюратор, стоїть механічний паливний насос на двигуні, але ще мені ці кулібіни радять заглянути в багажник і перевірити наявність ще одного насоса як в інжекторних. карбюратор пирбург 2е, двигун 1,3 хоча мені все ж таки здається, що десь лишнє повітря не дає закачувати бенз. скоро поїду гляну. Якщо карбюратор і насос на двигуні механічний то в баку електричного неповинно бути. Карбюратор з електричним не може нормально працювати, бо механічний і електричний створюють різний тиск палива. Сам колись думав ставити електричний, замість механічного тому це питання проштудіював нормально.
vitOK Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 08:24 #16 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 08:24 або дохлий насос (навіть новий), або шток з Р.В не натискає на насос або дирка в бензопроводі. заткни пальцем вихід з насоса, якщо там хоч якийсь тиск створюєтся тоді пробита магістраль. в бензобак можеш не лізти, там насоса нема.
tolik79 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 12:36 Автор #17 Опубліковано 7 Грудня, 2014 в 12:36 усім дякую, буду шукати інший бензонасос
Kernel Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 07:31 #18 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 07:31 усім дякую, буду шукати інший бензонасосТак перевірте поточний бензонасос, яку пляшку і 0.5 бензину: пляшка з бензином - шланг до бензонасоса - бензонасос - шланг від бензонасоса - пляшка пуста.Покачайте в ручному режимі, якщо качає, то зміст його замінювати? Можливо діло в фільтрі (зараз люблять ставити такі пластмасові прозорі, довго вони не ходять).Було і не раз, що їдеш, а машина тупо зупиняється, аля закинчився бензин. Загляниш під капот, у фільтрі є бенз. Покачаєш насосом - йде, знову крутиш двиг - а він буркне і все. Виймаєш фільтр - і з півоберту авто запускається.Встановив металевого, як на інжекторних двигунах (тільки не під гайку, а під защіпку) - спокійно надів шланги з обох сторін затянув хомутами, закачав вручну бензонасосом бензин і не маю проблем.А на рахунок цілісності магістралі, то можете подути в трубку, що йде у бак (бажано це робити знявши трубку перед фільтром), якщо будете чути булькання бензину, то шланги також змісту міняти не має.
tolik79 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 12:17 Автор #19 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 12:17 сьогодні визначив, нарешті, причину - проміжний штовхач штока бензонасоса тупо заліг, все ж таки я його розробив і тут виявилась проблема N2 - не вистачає довжини штовхача (елементарна виработка). будєм іскать. шкода, що ніхто не може сказати довжину. так що будем калхозіть.
Kernel Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 14:07 #20 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 14:07 сьогодні визначив, нарешті, причину - проміжний штовхач штока бензонасоса тупо заліг, все ж таки я його розробив і тут виявилась проблема N2 - не вистачає довжини штовхача (елементарна виработка). будєм іскать. шкода, що ніхто не може сказати довжину. так що будем калхозіть.Моделька насосу ? Має бути по ньому інформація. А там і дані про довжину штоку бензонасоса. Довжина десь 100мм має бути.Ем, дуже дивно, що не вистачає довжини, їх виготовляють з міцної сталі, максимум, то 1 - 2,5 мм зноситься. Можливо частина відкришилась?Також під бензонасос ставлять прокладки, якщо їх декілька можна частину зняти, щоб шток діставав до приводного валу (не завжди є така можливість).
tolik79 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 14:19 Автор #21 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 14:19 мова йде не про шток бензонасоса, а про штовхач, який знаходиться під клапанною кришкою між кулачком і самим бензонасосом. він повинен ходити вільно, а у мене, швидше всього, розклепався в ширину і став більшим діаметрі і коротшим в довжину. размер имеет значение сам штовхач має, грубо кажучи, признаюсь ще не міряв, на око сантиметрів 3. але кожна доля міліметра має значення - буде качати паливний насос чи ні.
Igoryoshek Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 20:41 #23 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 20:41 Тільки на фольксах вручну не підкачаєш, хіба знявши насос з двигуна.
Kernel Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 14:32 #24 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 14:32 мова йде не про шток бензонасоса, а про штовхач, який знаходиться під клапанною кришкою між кулачком і самим бензонасосом. він повинен ходити вільно, а у мене, швидше всього, розклепався в ширину і став більшим діаметрі і коротшим в довжину. размер имеет значение сам штовхач має, грубо кажучи, признаюсь ще не міряв, на око сантиметрів 3. але кожна доля міліметра має значення - буде качати паливний насос чи ні. Назва йому шток, а не штовхач. Робота в УЗАМ 412 аналогічна. Довжина штоку 100мм приблизно.
tolik79 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 17:01 Автор #25 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 17:01 мова йде не про шток бензонасоса, а про штовхач, який знаходиться під клапанною кришкою між кулачком і самим бензонасосом. він повинен ходити вільно, а у мене, швидше всього, розклепався в ширину і став більшим діаметрі і коротшим в довжину. размер имеет значение сам штовхач має, грубо кажучи, признаюсь ще не міряв, на око сантиметрів 3. але кожна доля міліметра має значення - буде качати паливний насос чи ні. Назва йому шток, а не штовхач. Робота в УЗАМ 412 аналогічна. Довжина штоку 100мм приблизно. не буду спорити, але книжка пише "промежуточый толкатель бензонасоса".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.