Перейти до змісту

Водитель перед началом езды проверь автомобиль :)

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Водитель перед началом езды проверь автомобиль !!! И не только постукай колеса, а обойди и посмотри свой зад :), нет ли там странных надписей :)

post-371-1198740066.jpg

post-371-1198740074.jpg

Вот ехал за этим товарисчем решил сфоткать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моєму брату колись біля Фуршета на багажнику BMW нацаряпали "Свєтка бл$#ь", поки він хлібчика купив. Прийшлось викинути 60 баксів на перефарбовку багажника :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня дружбан на капоте пальцем написал "Димон превед" :( вот с#ука :), а машинка была тогда пыльная шо капец, прошло уже больше года. Так сейчас если после мойки присмотреться хорошенько на капоте еще видно некоторые полосы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dimmon, та же фигня была когда-то с пассатом. знакомый пальцем по грязи размашисто написал "Ferrari", так после помывки долго полировать пришлось..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dimmon, та же фигня была когда-то с пассатом. знакомый пальцем по грязи размашисто написал "Ferrari", так после помывки долго полировать пришлось..
Ну так це щастя, що Ferrari, а не "бл....", і що пальцем по грязі, а не цвяхом/ключом по лакові/фарбі :(

А взагалі, таким знайомим треба пальці відбивати, по саму шию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машину треба мити частіше.

Почали цю тему, давайте продовжимо. В мене є таке питання: чи існують посадові інструкції водія? Можливо в законодавстві чи на якійсь фірмі (можливо в когось з форумчан є таке на роботі) будьте добрі, було б цікаво почитати. Для водія-експедитора я бачив, а ось для водія - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машину треба мити частіше.
ну в мене буває, що я просто фізично не маю змоги (часу) помити машину. Вона в мене їздить по 18 годин на добу, а я на відміну від неї не залізний, і тоже інколи мушу відпочивати. А якщо ще й згадати, що на нормальних мийках в нас завжди великі черги, то мені і жити потрібно було б в машині. Так, я знаю, що наприклад БУМовські Авео миються каршером на території пластмасового заводу, але це пряме порушення санітарних норм, і санстанція за це має право вжучити по повній програмі. Хто не в курсі -- для миття автотранспорту повинне бути спеціально обладнане місце з каналізацією септичного типу і очисними спорудами.

З іншого боку, я говорив про те, що машина брата була подряпана гострим предметом, швидше за все ключом, і якраз тоді вона була намита, яж світилась. Напевно якраз це і привабило виродка, який її подряпав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказав про мойку я не Тобі Plum... Да і пошуткував я. Звичайно все залежить від часу, хоча я завжди стараюсь приділити машині одну годину на добу, для того щоб її вимити, як салон так і зовні.

А про відведену теритирію я бувби непроти, може наїдеш якось? Авось нам бокса для мойки зроблять... :wacko:

Да і незавжди каршером, зимою холодно, деколи вода просто на ходу замерзає, да і каршер недуже...

Зазвичай під під"їздом з відерцем.... Хоча після того як помив машину на мийці, блищить вже третій день (а можливо це від погоди залежить?) і вся начебто намазана воском, вода дуже бистро стікає і висихає. Зранку протер і поїхав... Помили канєш класно, но 25 грн по картману троха б"ють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

несколько дней назад пришлось обгонять "мурзатую" машину где рука умельца написала следующее : " Не мой меня - я NIGER" Честно, смеялся от смысла надписи :( , шутка шуткой а свою позитивную роль она сыграла. Тем более что водила её не мог не неувидеть. Надпись красовалась на заднем борте МИНИВЕНА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вот я всегда жалею об отсутствии маркера, когда вижу такие вещи как припаркованый джип с номером "АС", но даже если бы маркер был, я бы наверное сдержался перед дописыванием чего-нить перед "АС" :( а кто-то не сдерживается и без маркера..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вот я всегда жалею об отсутствии маркера, когда вижу такие вещи как припаркованый джип с номером "АС", но даже если бы маркер был, я бы наверное сдержался перед дописыванием чего-нить перед "АС" :( а кто-то не сдерживается и без маркера..
"АС" -- це машина Олега Бровіна, власника "Сім'ї ресторанів" (Фелічіта, Курінь, Капрі, Роуз кафе, Карамель кафе). Напевно хотів номер "Волинь", але "Волинь" вже була зайнята, товирішив взяти "АС" -- серію волинських номерів :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я как бы в курсе, но две этих буквы посреди большого белого пространства все равно выглядят очень соблазнительно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я как бы в курсе, но две этих буквы посреди большого белого пространства все равно выглядят очень соблазнительно :D

Котяра закинул идею для прогресивных умов... теперь начнётся охота :) Кто первый допишет того ждёт приз :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я как бы в курсе, но две этих буквы посреди большого белого пространства все равно выглядят очень соблазнительно :D

Кто первый допишет того ждёт приз :P

Безкоштовний віпочинок в номері луцької реанімації... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...