Перейти до змісту

Проблема з активацією WinXP


Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Почалось все з того що антивір матюкнувся на якийсь файл в папці \System32\ ніби то троян. Файл називався якось так winver**.exe (замість * були якісь букви, не пам'ятаю які). Також в тій же папці я побачив файл winver.exe і подумав що троян під нього косить. Не довго думаючи я вбив процес winver**.exe і видалив цей файл.

Майже одразу після цього вінда матюкнулась що вона не активована, хоча вона вже років з 5 стоїть і працює.

Через "Старт - системні програми - активація" система говорить що вона вже акитивована ;) , після завершення роботи успішно скачуються і встановлюються оновлення, але вспливає віконце з повідомленням про неактивовану копію мастдая.

Що трапилось? Я витер потрібний файл? Як тепер все повернути назад?

Крякати не хочеться, оскільки комп не мій, а я зараз в гостях у німців. Проблему ускладнює німецький інтерфейс , майже всліпу працюю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

было такое совсем недавно на одном из компов. именно из-за антивира. он действительно, цуко, что-то там прибил и винда стала ругаться каждый день при загрузке про N дней оставшихся до коллапса Вселенной в лице конкретной винды. полечил каким-то из WPA киллеров (я приаттачил оба, просто не помню какой именно я юзал)

awpa.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder, я ж просив без кряків. Адже вінда ліцензійна.

Тут в Німеччині набагато серйозніше відношення до авторських прав, і штраф отримати значно легше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Вінда ліцензійна, то які проблеми. Активуй ще раз по телефону. Розкажи в чому проблема. Або можеш сказати що переставляв систему. Це повинно дуже просто і чемно вирішуватися з саппортом Майкрософта. Була така ситуація тут не раз - вирішували без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...