Перейти до змісту

Виконуємо будівельні та ремонтні роботи

filipchuk

Рекомендовані повідомлення

Виконання будівельних, ремонтних (євроремонт), сантехнічних, електроремонтних та фасадних робіт. Можливість співпраці з державними установами (школи, дитсадки і т.д.). Контантні телефони -- 098-515-57-81 та 095-576-78-59.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Зорієнтуйте у розцінках. Квартирний ремонт: сантехнічні роботи (холодна, гаряча вода, каналізація), покладка плитки, шпаклювання/поклейка шпалер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка ціна за поклейку шпалер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Актуально

Потребуемо послуги по вкладанню бруківки (200 м.кв., поребриків 200 м/п). Зоріентуйте будь-ласка по цінах за виконану роботу, і скільки часу це займе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цегла, чорнова кладка? Ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Ніколи не наймайте цих уродів! Це просто жах! Деруть шалені гроші, а в результаті через місяць-другий отримуєте повний букет геморою!!! Особисто у мене після їх "майстерної" роботи на стінах і потолках пішли тріщини, арки - це взагалі окрема історія - перероблювали разів 5! Але самий жир - це проводка під гіпсокартоном - а точніше її відсутність! Тобто провід є, а ФАЗИ НЕМАЄ!!! Коли я зробів отвір і добрався до місця вірогідної скрутки проводів, проводи просто були склеєні ізолентою, але не під'єднані!!! На всі дзвінки з приводу халтури відповідь одна - ми вам зробили так, як домовлялись, перероблювати ніхто нічого не буде, і взагалі треба молитися, що вони вам щось робили. Р.S. Звати цю банду Валік і Максим, перший худий і хитрий, інший крепший, носить "метальові" футболки.

post-30230-0-28245000-1444243102_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оооо.. Другий майстер напевно скоро піде з форуму разом за Столяркою))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оооо.. Другий майстер напевно скоро піде з форуму разом за Столяркою))

Якщо Ви маєте на увазі мене, то я не майстер, а просто обманутий замовник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Ви маєте на увазі мене, то я не майстер, а просто обманутий замовник.

Не вас звичайно. Топікастера.

Чекаємо від нього коментарів по даній ситуації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно вислову "уроди" вибачаюсь, погарячкував, був на нервах. Але стосовно роботи суті це не змінює - за виконану роботу треба відповідати, тим більше за неякісно виконану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно вислову "уроди" вибачаюсь, погарячкував, був на нервах. Але стосовно роботи суті це не змінює - за виконану роботу треба відповідати, тим більше за неякісно виконану.

А по моему,ты еще мягко сказал!Я за год стройки на подобных клоунов насмотрелся!Из-за каких -то дебилов уходят деньги,время,а самое главное нервы!За качество работы специалист должен отвечать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по моему,ты еще мягко сказал!Я за год стройки на подобных клоунов насмотрелся!Из-за каких -то дебилов уходят деньги,время,а самое главное нервы!За качество работы специалист должен отвечать!

Ключевое слово - должен, но это бывает очень редко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Я не понял, это угроза или как?

И где это интересно ты брехню нашел?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...