Перейти до змісту

Продам монітор Samsung 740N

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам монітор Samsung 740N

Корпус монітора в ідеальному стані, подряпана тільки нога від клавіатури, на екрані немає жодної подряпинки, також битих пікселей або якихось дефектів немає. причина продажу - більша діагональ.

ціна 600 грн.

Опубліковано

пффф, угу, пройдіться по магазинах/інтернеті гляньте скільки коштують монітори, з ціною можу посунутись, але в межах розумного

Опубліковано

будь-ласка, продавець з Луцька monitorkiller (він також є і на борді)

http://aukro.ua/list...18635&id=111313

17" від 180 до 350 грн.

Думаю, що ціна при купівлі буде ще менша, ніж на аукро, оскільки йому не прийдеться платити комісію.

Опубліковано

там де ціни до 400 то, приблизно, такі описи:

Привезений з Європи. Живлення від 220B. Монітор справний, на матриці критичних пошкоджень не виявлено, є кілька сіруватих тіней, помітних на блому фоні.

мій без жодного дефекту

ще раз кажу торг ніхто не відміняв, з реальним покупцем поторгуємось

Опубліковано

От якого милого сунути носа, що за привичка? Хочете - купуєте, не хочете - не купуєте. Яка різниця яку поставили ціну? Тут як кажуть *хозяин барин*. Не підходить - шукайте в іншому місці. Повисить пару тижнів сам ціну скине.

Опубліковано

аукціон? )))

трохи замало, короче закінчуйте з флудом, кому реально цікавий монітор прошу в ПП

може з ціною і загнув, нехай буде 520 грн з торгом на пиво))

Опубліковано

загнув не занув то таке,

Чого ви накинулись на хлопця? Якщо монік дійсно ідеальний то при теперішніх цінах на новий товар - 300 грн це несерйозно то точно.

Тим паче чоловік готовий до торгу...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...