dio Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 12:50 #1 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 12:50 Доброго дня.Є GPG Pioneer Tl 8812. Windows ce 6.0.GPS почав чомусь сам виключатися, також ще немає батареї, просто робить від живлення, почав чомусь відключатися не знаю в чому причина, вот наприклад зайшов в Навігацію як нічого не кляцати то робить і не відключається, а тільки щось почінаєш робити чі зближувати карту чі ще щось в навігації то виключається, але не тільки в Навігації також в деяких пунктах меню. Допоможіть вирішити проблему. Може його потрібно перешити?Підскажіть хто що знає.Дякую...
tarasbai Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:08 #2 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:08 походу отходит гнеездо зарядки прри нажатии на деваайс, или трещинка в плате а с батарейкой таакже отключается?
dio Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:20 Автор #3 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:20 походу отходит гнеездо зарядки прри нажатии на деваайс, или трещинка в платеа с батарейкой таакже отключается?Просто тут батареї немає, вона здулася чі що, щось таке. Ось не знаю тепер шо робити. А хто це питання може зробити чи глянути?Ну ось зараз пробую, в мене карта Навител захожу в неї, і нажимаю там де зменшити трішки обєм вигляду карти, і зразу виключається, або не зрау ну через раз десь.Зараз скрін дам.Я на скриіншоті обвів червоним.http://savepic.su/4366229.pngІ також не на одному тому місці, а також і на других, але більшість в навігації виключається...
tarasbai Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:22 #4 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:22 а штекер заарядки примерно с той жже сторонны?
dio Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:40 Автор #5 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:40 Значить тільки шо замітива що якщо заходити із Win ce то зовсім в Навігаторі нічого не виключається, а якщо зі стандартного, то чогось відключаеться, не розумію чого, значить це не проблема в живленні чі в якісь тріщини.
TSI Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:53 #6 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:53 Попробуйте приєднати інший блок живлення. Можливо у вашого БЖ всередині вздулись конденсатори(як варіант) і при більшій нагрузці просто він вирубається.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.