Dima4s Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:24 Автор #26 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:24 все ще шукаю роботу/навчання
Dima4s Опубліковано 16 Березня, 2015 в 16:00 Автор #28 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 16:00 що б то повчити щоб взяли хоча б на стажування, з подальшим влаштуванням на роботу?
Ari Опубліковано 16 Березня, 2015 в 16:25 #29 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 16:25 Класно в тебе выходить,В принципі я думаю і так уже роботу можливо найти в гейм девіХотя можливо для розробки ігор потрібно ще вміти працювати з графічніми двіжками Unity3D, unreal engine, CryEngineвот один із сайтів на дану тему http://www.gamedev.ru/В твому варіанті потрібно вичислити найбільш востребовані технології і попробувати в них щось зробити, щоб були в тебе якісь напрацюваня які можна буде показати роботодавцюДа і головне, не шукай роботу в таких містах як Луцьк, тут нема нічого подібного, а я що що і найдеш то тільки згаеш час. Київ Львів, Москва, ну европа і сша
averole Опубліковано 31 Березня, 2015 в 06:04 #31 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 06:04 Класно в тебе выходить,В принципі я думаю і так уже роботу можливо найти в гейм девіХотя можливо для розробки ігор потрібно ще вміти працювати з графічніми двіжками Unity3D, unreal engine, CryEngineвот один із сайтів на дану тему http://www.gamedev.ru/В твому варіанті потрібно вичислити найбільш востребовані технології і попробувати в них щось зробити, щоб були в тебе якісь напрацюваня які можна буде показати роботодавцюДа і головне, не шукай роботу в таких містах як Луцьк, тут нема нічого подібного, а я що що і найдеш то тільки згаеш час. Київ Львів, Москва, ну европа і сшаЭй-эй полегче, В луцке есть геймдевы и работа есть для моделлеров, но как правило от моделлера еще требуется умение рисовать, ну и обязательно знать анимацию.
Dima4s Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 16:57 Автор #32 Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 16:57 таки так. з малюванням в мене проблеми. не митець я. копір.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.