Перейти до змісту

Проблема з екраном Samsung Note 8

Рекомендовані повідомлення

Доброго часу дня.

Нащодавно впустив Samsung Note 8 на підлогу і почалися проблеми з екраном (зверху захисного скла є маленький скол після падіння). Інколи працює справно кілька хв, інколи з'являються полоси як на прикріпленому зображені, інколи просто чорний екран (видно, що підсвітка увімкнена, але зображення немає). Ходив в сервісний, сказали що потрібно замінити екран (2000+ грн, що робить ремонт практично недоцільним).

Можливо у когось били схожі проблеми? Чи є шанс, що ремонт може коштувати менше (можливо тільки заміна якоїсь плати...)?

P.S. Як варіант можу продати на деталі. В користуванні був близько пів року.

Дякую за відповіді.

6Icp0.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б на вашому місці спочатку спробував би поправити шлейф матриці.

Від падіння буває що починає десь відходити (принаймні особисто я такий випадок знаю)

від такої операції якщо щось з дисплеєм - ви гірше не зробите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б на вашому місці спочатку спробував би поправити шлейф матриці.

Від падіння буває що починає десь відходити (принаймні особисто я такий випадок знаю)

від такої операції якщо щось з дисплеєм - ви гірше не зробите

Дякую за відповідь.

Шлейф від екрану до материнської плати я поправляв. Не дало ніякого ефекту. Можливо, що кріплення шлейфу до самого екрану відійшло (якщо воно є, а не просто розпаяне). Треба спробувати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки заміна модуля))нажаль. В таких випадках як в вас, пошкоджений драйвер(кристалик) дисплея.

от купили планшет на 5к+ , а на ремонт шкода?

post-6412-0-96488800-1410426516_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки заміна модуля))нажаль. В таких випадках як в вас, пошкоджений драйвер(кристалик) дисплея.

от купили планшет на 5к+ , а на ремонт шкода?

Дякую за відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...