Zen0n Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 06:18 #1 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 06:18 Доброго часу дня. Нащодавно впустив Samsung Note 8 на підлогу і почалися проблеми з екраном (зверху захисного скла є маленький скол після падіння). Інколи працює справно кілька хв, інколи з'являються полоси як на прикріпленому зображені, інколи просто чорний екран (видно, що підсвітка увімкнена, але зображення немає). Ходив в сервісний, сказали що потрібно замінити екран (2000+ грн, що робить ремонт практично недоцільним). Можливо у когось били схожі проблеми? Чи є шанс, що ремонт може коштувати менше (можливо тільки заміна якоїсь плати...)? P.S. Як варіант можу продати на деталі. В користуванні був близько пів року. Дякую за відповіді.
vampirich Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 06:28 #2 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 06:28 я б на вашому місці спочатку спробував би поправити шлейф матриці.Від падіння буває що починає десь відходити (принаймні особисто я такий випадок знаю)від такої операції якщо щось з дисплеєм - ви гірше не зробите
Zen0n Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 07:17 Автор #3 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 07:17 я б на вашому місці спочатку спробував би поправити шлейф матриці.Від падіння буває що починає десь відходити (принаймні особисто я такий випадок знаю)від такої операції якщо щось з дисплеєм - ви гірше не зробитеДякую за відповідь.Шлейф від екрану до материнської плати я поправляв. Не дало ніякого ефекту. Можливо, що кріплення шлейфу до самого екрану відійшло (якщо воно є, а не просто розпаяне). Треба спробувати..
Story Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 08:59 #4 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 08:59 тільки заміна модуля))нажаль. В таких випадках як в вас, пошкоджений драйвер(кристалик) дисплея. от купили планшет на 5к+ , а на ремонт шкода?
Zen0n Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 13:30 Автор #5 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 13:30 тільки заміна модуля))нажаль. В таких випадках як в вас, пошкоджений драйвер(кристалик) дисплея.от купили планшет на 5к+ , а на ремонт шкода?Дякую за відповідь
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.