Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім.

Ось видали на роботі стартовий пакет МТС клік контракт. Все що знаю, це те, що там безлімітний інтернет та розмови у корпорації. Скажіть будь-ласка чи можливо якось буде відслідковувати координати в онлайні, людини яка ходить з цим стартовим в телефоні ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всім.

Ось видали на роботі стартовий пакет МТС клік контракт. Все що знаю, це те, що там безлімітний інтернет та розмови у корпорації. Скажіть будь-ласка чи можливо якось буде відслідковувати координати в онлайні, людини яка ходить з цим стартовим в телефоні ?

якщо фірма-роботодавець хоче відслідковувати місцезнаходження своїх працівників, то видає смартфон з апаратним GPS та відповідним програмним забезпеченням. можна орієнтуватись по сигналах базових станцій оператора, але тоді точність буде дуже низька.

чи є бажання пошпигувати за співробітниками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув що у МТС є такий стартовий для дітей і там батьки можуть відслідковувати їх місце знаходження. І ось я задумався може і нам щось таке підсунули :) Я так зрозумів, що встановити де працівники є вони не можуть ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всім.

послуга 80 гривень в місяць за 1 номер коштує. https://www.poisk.mts.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, що встановити де працівники є вони не можуть ?

Можуть, два шляхи - передбачено умовами контракту (ніколи не здогадаєтесь як), або спец ПЗ на вашому смартфоні,або навіть "дуже простому" телефоні... Останній варіант - 100% підпадає під відповідну статтю ККУ

P.S. Назвав для прикладу тільки 2 варіанти, а їх дуже багато

то видає смартфон з апаратним GPS та відповідним програмним забезпеченням

достатньо знати ваш номер, далі деякі служби і так взнають і куди їздили і куди звонили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

корпоративний контрактний номер і це всім сказано. це не ваш номер, це номер фірми і вона може відстежувати місце перебування номеру абонета і всі дзвінки. і не потрібно ніякого спецпз і смартфонів з gps. все фіксується на стороні операторі і його базових станцій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...