Davids Опубліковано 4 Вересня, 2014 в 19:22 #1 Опубліковано 4 Вересня, 2014 в 19:22 Годину тому сідав в авто і до мене прибігло кошення, на вигляд менше місяця, колір темно попелястий, очі вроді як зелені, по породі більше до перса або змішаний, середньошерстний. худий як тріска!(а ніжний..терся в мене хвилин зо 3 поки впросив його забрати на міні реабілітацію на час пошуку нових господарів.таких окрасів і котів такої зовнішності я бачив рідко. хоч воно і мале, але вже ніжне і ходить в лоток.один мінус - жре як я (віддам з доставкою по Луцьку, хоч зараз, в ночі - будь-коли.Заберіть красавчика ))
Aleksandr88 Опубліковано 5 Вересня, 2014 в 13:55 #2 Опубліковано 5 Вересня, 2014 в 13:55 фото в студію...
Dorothy Опубліковано 6 Вересня, 2014 в 08:24 #4 Опубліковано 6 Вересня, 2014 в 08:24 Годину тому сідав в авто і до мене прибігло кошення, на вигляд менше місяця, колір темно попелястий, очі вроді як зелені, по породі більше до перса або змішаний, середньошерстний. худий як тріска!(а ніжний..терся в мене хвилин зо 3 поки впросив його забрати на міні реабілітацію на час пошуку нових господарів.таких окрасів і котів такої зовнішності я бачив рідко. хоч воно і мале, але вже ніжне і ходить в лоток.один мінус - жре як я (віддам з доставкою по Луцьку, хоч зараз, в ночі - будь-коли.Заберіть красавчика ))Бездомні у минулому котики завжди їдять більше - підсвідомо постійно згадуючи "голодні" часи, бояться, що завтра цього не буде.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.