Перейти до змісту

Прострочений тимчасовий техпаспорт

Sashkajek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як ставили машину на облік видали мені бумажний тимчасовий паспорт(пластикових мовляв нема),знав що він діє тільки три місяці(з 2.05.2014 до 2.08.14),якось і забулось...потім на роботу на 2 місяці поїхав з міста....сьодні мав їхати до ремонтників....попав в рукі той талон,просрочений вже майже на місяць.....Хто з такім стикався????що робити...

Опубліковано

йти в мрев, недавно стояв там в черзі і чув що начальник може подовжити його , бо пластика також не було.

Опубліковано

Їдь в МРЕВ та бери постійний техпаспорт. Перед тим подзвони туди та запитай, що і як. Як будуть питати, чого вчасно не прийшов, морозься - машина була на ремонті, чи ще щось. Пошукай перед тим також на сайті ДАІ України є сторіночка, де можна перевіряти наявність бланків по областях. Це щоб вони в свою чергу не могли морозитися

Опубліковано

Можливо не можеш знайти через те, що Офіційний сайт Даі прибрав інформацію про наявність номерів та бланків з сайту.

Можливо й помиляюсь, проте і я не знайшов інфи, хоча колись сам дивився.

Опубліковано

В мене по одній з машин вже був прострочений (днів зо 5). Заплатив 114 грн. (нові ціна техпаспорта) із тимчасовим підійшов до 1 вікна. 20 хв.чекав поки на мене звернуть увагу, ще 20 хв. шукали документи по тому авто. Видрукували заяву перенаправили на 2,3 вікно 1 год. простояв в черзі здав інспектору. Після 17.00 забрав на 4 вікні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...