Перейти до змісту

Установка двох ОС Win8 i Xp хто займався?

nicolay

Рекомендовані повідомлення

Я пробував встановити собі на ноут 2 ОС, но так і нічого не получилось, вичитавши інфи з нету , зкачавши потрібну програмку, не вдалось встановити ХР після Win8

Спочатку встановив Він 8 , потім на інший диск встановив ХР, потім з ХР треба було дістати параметри загрузки Він8, но з допомогою командної строки я це незміг зробити. Пробував програмою EasiBCD теж нічого не получилось.

Хтось собі ставив 2 ОС, яким методом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vmware

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попробую вашим методом спочатку Хр, а потім 8, вінт 1 то ж установка вся на нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

непробували диск директором чи партишином налаштувати розділи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно було ставити навпаки - спочатку ХР а потім 8, тоді з загрузкою не буде ніяких проблем

все правильно. я так на ноут ставив Win7 + WinXP

Новішша система знає як встановлюватись при наявній осі, щоб 2 працювали паралельно.

А ХР при встановленій новішшій системі - ні.

Почему-то ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все получилось дякую

dj_design

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що принципово, ХР тра ставити першою і на диск Д (виділивши необхідного місця), а вже потім W7 чи W8 на диск С. Так було у мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пробував встановити собі на ноут 2 ОС, но так і нічого не получилось, вичитавши інфи з нету , зкачавши потрібну програмку, не вдалось встановити ХР після Win8

Спочатку встановив Він 8 , потім на інший диск встановив ХР, потім з ХР треба було дістати параметри загрузки Він8, но з допомогою командної строки я це незміг зробити. Пробував програмою EasiBCD теж нічого не получилось.

Молодша старша, мені паралельно я вже періодично(в дома хватає юзерів) переставляю ОС

скажу так, в мене стоїть 3 :) XP WIN7 ubuntu 13.04

на інструкції забив дію походу останній раз переставляв 7, нічо відновив і хр главне шоб руки з того місця росли а на озоні є нормальна стаття де все розписано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...