Mondiale Опубліковано 6 Грудня, 2007 в 17:12 Поділитися #1 Опубліковано 6 Грудня, 2007 в 17:12 Цей альбом незакидали, коли тут була тема про Machine Head. Тут є класні треки! повторкі є, но це не неважно! Я б соло з 8 треку (Descend The Shades Of Night) в кращу сотню відправив би. Це одна з моїх улюблених груп! Нео-треш! Британія! 4 файних хлопця! Прекрасні композитори тексту/музики Роб і музики теж - Філ! Слухаєм! ссилка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 6 Грудня, 2007 в 17:44 Поділитися #2 Опубліковано 6 Грудня, 2007 в 17:44 Британія!??? Омерига ! Bay Area ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 12:08 Автор Поділитися #3 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 12:08 Незрозумів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 16:56 Поділитися #4 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 16:56 Вони не британці... Окленд, Каліфорнія, шо не понятно ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 18:02 Автор Поділитися #5 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 18:02 Хм.. я точно невзнавав. Вони в Лондоні виступали, от і запам'яталось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Iron Death Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 21:31 Поділитися #6 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 21:31 Непогана групка! останні альбоми мені непогані а самий останній сподоався... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rock Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 22:13 Поділитися #7 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 22:13 А такий Machine Head всерівно кращий. цікаво, вони утрясли вже питаня з DP ,з правами на назву ?. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 8 Грудня, 2007 в 06:52 Поділитися #8 Опубліковано 8 Грудня, 2007 в 06:52 Якщо за 15 років існування назву не змінили, то просто ніяких питань і не виникало. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 8 Грудня, 2007 в 21:46 Автор Поділитися #9 Опубліковано 8 Грудня, 2007 в 21:46 Діп Пёрпл завжди були ними. При чом тут Мешін Хед? странне питання винокло, однако! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rock Опубліковано 9 Грудня, 2007 в 09:37 Поділитися #10 Опубліковано 9 Грудня, 2007 в 09:37 Діп Пёрпл завжди були ними. При чом тут Мешін Хед? странне питання винокло, однако! що, тут не понятного . ..... В начале 2002 года, спустя 10 лет после своего основания калифорнийский суд наконец-то признал право группы на вывеску "Machine head" (а все-таки раньше были сомнения, что музыканты "содрали" свое название с известной композиции "Deep purple")..... почитай ТУТ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 9 Грудня, 2007 в 11:39 Автор Поділитися #11 Опубліковано 9 Грудня, 2007 в 11:39 Думаєте такі умні і на мене можна наїжати? Злі ви якісь! Абсурд на рахунок назви! Ну і шо, шо є пісня. Як будто назва Мешін Хед стала торговою маркою чи лічнии словом групи! І ше хватає наглості мені втирати! Ще той СанСет мститься - з мінусом. Поставив? Краще? На здоров'я! Я думав шо тут не сидять гопи... ошибся! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 9 Грудня, 2007 в 13:43 Поділитися #12 Опубліковано 9 Грудня, 2007 в 13:43 Думаєте такі умні і на мене можна наїжати? Злі ви якісь! Абсурд на рахунок назви! Ну і шо, шо є пісня. Продовжуєш тупити ? Причину я тобі написав, коли мінус ставив. Ми гопи трохи краще шаримо в історії рок музики, ніж такі ніформали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Iron Death Опубліковано 10 Грудня, 2007 в 01:13 Поділитися #13 Опубліковано 10 Грудня, 2007 в 01:13 А такий Machine Head всерівно кращий.цікаво, вони утрясли вже питаня з DP ,з правами на назву ?. я думаю це всетаки параноя. всетаки вони ж не крали музику чи текст пісні які є авторськими а назва пісні і назва групи всетаки збіг та хай якщо навіть не збіг все рівно назва не є авторською, а вот музика і текс то вже друге діло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 10 Грудня, 2007 в 19:16 Автор Поділитися #14 Опубліковано 10 Грудня, 2007 в 19:16 А такий Machine Head всерівно кращий.цікаво, вони утрясли вже питаня з DP ,з правами на назву ?. я думаю це всетаки параноя. всетаки вони ж не крали музику чи текст пісні які є авторськими а назва пісні і назва групи всетаки збіг та хай якщо навіть не збіг все рівно назва не є авторською, а вот музика і текс то вже друге діло. як приємно шо тут є однодумці! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rock Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 18:22 Поділитися #15 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 18:22 Ладно, роставим всі точкі над І. Machine Head ,це назва альбому групи Deep Purple,який вийшов за 20 років до створення групи з такою назвою. я думаю що любителі тяжкої музики чули , хіти з цього альбому Highway Star,Smoke On The Water,Lazy,Space Truckin. ІМХО.не думаю що хлопці з групи Machine Head не чули цього альбому ,і це не вплинуло но вибір назви . про претензії до групи Machine Head: ....В начале 2002-го, калифорнийский суд постановил, что группа имеет полное право использовать своё имя "Machine Head". Проблемы возникли из-за иска компании Dewey Global Holding, Inc., которой принадлежали права на это название.... .... 04.01.2002: MACHINE HEAD выиграли судебное дело... MACHINE HEAD выиграли судебное дело против компании Dewey Global Holding Inc., занимающейся коммерческой разработкой звука. Районный суд Калифорнии постановил, что группа и дальше может использовать такое название, несмотря на то, что Dewey Global зарегистрировали имя "MACHINE HEAD" в 1991 году, а сама команда на год позже... ....В январе 2002 года Machine Head отстояли собственное имя. Отнимали его не Deep Purple, а американская шумоормительская компания Dewey Global Holding, Inc. - у нее эта торговая марка якобы в ходу с 1991 года (вот если бы с 1971...) - за год до появления сан-францисских альтернативных трэшеров. Калифорнийский суд ступил на "альтернативный путь". Суд постановил, что группа и дальше может использовать такое название, несмотря на то, что Dewey Global зарегистрировали имя "MACHINE HEAD" в 1991 году, а сама команда на год позже... .....Machine Head отстояли право на имя По сообщению Blabbermouth.net, решением окружного суда Западного округа штата Калифорния группе Machine Head было дано право использовать свое название и в будущем. Вкратце напомним суть дела. Некая американская компания Dewey Global Holding, Inc. тоже ведет свой бизнес под торговой маркой Machine Head. И ее домашняя страница зарегистрирована по адресу www.machinehead.com. В марте 1999 года эта компания подала в суд на всемирно известную рок-группу под таким же названим с тем, чтобы отбрать у коллектива право существовать под этой вывеской. Более того - проклятые капиталисты хотели также уничтожить все существующие товары и записи, так или иначе связанные с группой Machine Head. Дескать, существует вероятность введения в заблуждение потенциальных клиентов. Но американский суд (самый гуманный, после советского, суд в мире) не согласился с такой постановкой вопроса. Судья решил, что вероятность заблуждения клиентов ничтожно мала из-за принципиальной разницы между продукцией, выпускаемой сторонами. Вот как прокомментировал ситуацию фронтмен группы Роберт Флинн: «Мы мирно сосуществовали семь лет, и теперь это внезапно стало для них проблемой. Так что мы вынуждены были защищать свои права. Весь принцип нашей защиты был построен на том, что мы спокойно можем сосуществовать дальше, но из-за их дурацкого упрямства нам пришлось потратить уйму сил, времени и денег, чтобы доказать всю ничтожность их дела» PS.Я сам раніше думав ,що претензії висували Deep Purple не вірте всьому підряд ,що пишуть в інтернеті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Iron Death Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 18:39 Поділитися #16 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 18:39 А то все ясно Компанія яка заробляла на альбомі Діп Пьорплів хотіла дальше косить бабло за назву. А Діп Пьорплам шо стого, в них же не вкрали нічого авторського, вот вони і до МашінХедів немали і діла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 20:26 Автор Поділитися #17 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 20:26 Цікава получилась бесіда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.