Перейти до змісту

Шукаю проц(і3, і5) для апгрейда сокет PGA988

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Хочу спробувати зробити невеликий апгрейд ноута: поставити SSD і поміняти Pentium B940 на щось новіше(в ідеалі і5, але можна і щось інше). Може в когось є виходи де можна купити новий, буду радий всім пропозиціям

Опубліковано

А що хіба можна поставити щось з потужнішою графікою? Наприклад, взяти той же Pentium B940, на борту інтегрована графіка Intel® HD Graphics - забезпечує мінімальний рівень продуктивності, а Intel HD Graphics 4000 наприклад вже дозволяє у щось гратись навіть на середніх налаштуваннях.

Власне цікавить як перенесе материнка ноута?

Опубліковано

4000 точно не потягне, тому що 4000 іде з процесорами архітектури Ivy Bridge, яку моя материнка не підтримує, а b940 відноситься до архітектури Sandy Bridge, тому я думаю що цілком реально засунути в мій ноут проц з Intel 3000 і він буде працювати.

Введу ясність про який ноут іде мова: http://rozetka.com.u...1mrse5/p170449/

Зараз вибираю між "апгрейд" і "продати, купити новий", якщо знайдеться чим апгрейдити, буду апгрейдити

Опубліковано

Ну якщо комусь цікаво то відпишусь. Договорились на суботу. Людина яка продає проц погодилась почистити і поставити мені всі деталі для апгрейду, а саме:

http://aukro.ua/inte...4446723348.html

а також провести рокіровку SSD, HDD і DVD-привода. Тобто SSD на місце HDD, а HDD в спеціальний карман в слот DVD.

Опубліковано

Поставив як планував. Все підійшло, тільки HDD пропав з пристроїв загрузки в біосі. Поставив ОС на SSD тоді при включенні з"явились старі ОС. Трохи шустріший став, не дарма апгрейдив=)

Опубліковано

Яка вартість апгрейду вийшла (проц, SSD, карман, робота)? Хто робив, гарантію дають? Маю схожу конфігурацію тільки проц B960. І ше: в мене є дискретне відео AMD Radeon HD7470, воно буде працювати як і раніше? Дякую за відповідь.

Опубліковано

Яка вартість апгрейду вийшла (проц, SSD, карман, робота)? Хто робив, гарантію дають? Маю схожу конфігурацію тільки проц B960. І ше: в мене є дискретне відео AMD Radeon HD7470, воно буде працювати як і раніше? Дякую за відповідь.

880 проц + 1030 ссд + 200 карман + 30 робота = 2150 - 110 (віддав старий проц) = 2040 грн.

Робив біля аверса там рядом магазин є, вони ремонтом займаються. В мене на очах розібрав, почистив, потестив проц і провірив HDD. Дуже сподобалась робота. О99 281 48 З8 Валентин.

Дискретна відеокарта це окрема комплектуюча, я думаю зміна процесора на її ніяк не вплине. Ноут теж фуджицу?

Опубліковано

880 проц + 1030 ссд + 200 карман + 30 робота = 2150 - 110 (віддав старий проц) = 2040 грн.

Робив біля аверса там рядом магазин є, вони ремонтом займаються. В мене на очах розібрав, почистив, потестив проц і провірив HDD. Дуже сподобалась робота. О99 281 48 З8 Валентин.

Дискретна відеокарта це окрема комплектуюча, я думаю зміна процесора на її ніяк не вплине. Ноут теж фуджицу?

Ноут Asus. Проц брали новий чи б/у? Який приріст бажано в цифрах. Ігри стали краще йти? Варте воно того?

Опубліковано

Проц б/у. По іграх не скажу бо вже давно не граюсь. Тут в комментах є про ігри. Є скріншоти до і після в середньому робочому режимі(браузер, PhpStorm, Skype, LAMP):

до :0017:http://joxi.ru/A5noU4wyTJDdAiYgtbg

після :0013:http://joxi.ru/dOjwU4wyTJDOAuh_QNU

думаю різниця помітна :_02:

Ящо для ігор тоді мабуть краще 2-гігове відео пошукати, тоді різниця буде ще помітніша.

Опубліковано

А скільки памяті,якщо 4 гб і і5 проц та ссд ,то мав би бути непоганий самальот з хорошою швидкодією!!!Якби ще хорошу відяшку ,то було б зовсім супер,але для роботи саме то!!!

Опубліковано

А скільки памяті,якщо 4 гб і і5 проц та ссд ,то мав би бути непоганий самальот з хорошою швидкодією!!!Якби ще хорошу відяшку ,то було б зовсім супер,але для роботи саме то!!!

Память є на скрінах. 2+4 колись давно доставляв. Да, швидкодія дуже радує. На днях робив імпорт бази даних 20000 записів собі на комп - буквально кілька секунд, в той час як раніше це займало десь до трьох хвилин. Якби ще діагональ можна було доставити я був би просто в екстазі=)

Опубліковано

Маєш HDMI?Якщо є ,то купи собі моніка 22" або 23" желатєльно з IPS-матрицею,кабелем підключай та бався FULL HD зображенням і буде тобі щастя!!!!!

Опубліковано

та ні, монік 23" це вже перший крок до ПК, а для мене зараз мобільність не на останньому місці)

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...