Перейти до змісту

о пиве

Shura

Рекомендовані повідомлення

нет, я не стихи тут постить собрался :(

просто решил после долгого промежутка взять на пробу Черниговское белое - был удивлен. весьма неплохое качество. а когда-то я перестал его пить, поскольку сильно несло брагой. и на вкус было не особо.

а что форумчане нонче употребляют на пятничных посиделках?

летом в меню видел Туборг грин. но в наличии его не было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чернігівське біле - моє улюблене. :) Справжнє, нефільтроване :)

А ще недавно був вперше в барі на нашому пивзаводі. Взяв собі, звісно, нефільтроване. Принесли ще й з лимончиком.

Був дуже приємно вражений смаком пива. Дуже сподобалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для себе я давно виробив тактику. Полягає вона в наступному.

Навіть в таких барах, як "Майдан" чи "Оболонь" часом можуть замість "Стелли" принести х.з. що, але не "Стеллу". І спробувавши одного разу Hoeggarden - дуже полюбив його смак, і, мушу визнати, він завжди однаковий, як і вигляд пива - його навряд чи стануть підробляти - мутно-жовтуватий... не знаю, який це колір по паллітрах RGB чи CMYK... але смак весь час один і той же. Тому в пивбарах варто віддавати перевагу тому, що знаєш. Але не соромитися запитати офіціанта, чи давно поставили кег. І не замовляти відразу літр, а потім кривитися - а взяти 0,3 на пробу, і вирішити - чи будеш пити "Стеллу", чи краще вже взяти "Старопрамен" (яке, імхо, теж хороше пиво).

Пляшкове. Я не маю улюбленої марки пляшкового пива. Я приходжу в супермаркет - і йду по ВСІХ рядах, дивлячись на дату виготовлення. Шукаю те, якому немає трьох тижнів. Будь-яке свіже пиво буде хорошим навіть дешеві сорти "Микулинецького" чи "Львівського". Чим свіжіше - тим краще. І слідуючи такій тактиці, я ніколи не розчаровувався, і не псував собі відпочино.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошоджуюсь з Yarchik - чим свіжіше тим краще.

Одного разу в Росії в ресторані "Російська Корона" (вони самі варять пиво) довелося скоштувати пиво якому не було тижня, словами це не передати, настільки легко воно йшло і який в нього смак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Оболонь", "Чернігівське Біле"...

"Gambrinus" - :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Yarchik Давно помітив, що ти присів на Hoeggarden, але постійно забуваю запитати, скільки ж воно коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...