Перейти до змісту

Прошу поради у юристів

Zefirka

Рекомендовані повідомлення

Що робити, якщо не віддають зарплату? Я працювала на фірмі і була неоформлена. Зарплату завжди платити із запізненням і маленькими частинками (по 200-300) грн. Так сталось, що підвернулась нова, більш оплачувана робота. Довелось звільнятись терміново, без попередження, фактично в один день. При звільненні мені зарплату не віддали. І от уже протягом двох тижнів мені не хочуть її виплатити. мотивують тим, що в першу чергу платять тим, хто в них працює. А так як я звільнилась без попередження (за тиждень-два), то я маю чекати, допоки фірма розгрібе свої проблеми і зможе десь там (невідомо коли) виплатити мені, знову ж таки по 200-300 грн, зарплату. Що я можу зробити, щоб мені віддали мої чесно зароблені гроші в один день і всю суму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заява в інспекцію праці й податкову, прокуратуру - що ти там працювала й т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, це можна\треба зробити щоб "наказати" працедавця, на вирішення питання ТС це не вплине. Але говорити з людьми які підтвердять факт наявності трудових відносин треба (готуватись), ну і звичайно змалювати працедавцеві ваше бажання здійснити вказане постом вище, перспективи спілкування з різними органами повинно "стимулювати" працедавця віддати бажане вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приходь до мене, напишу тобі адвокатський запит, віддасиш керівництву - гадаю, не схочуть більше бавитися. Бо засудим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задля поширення назва "фірми" серед інтернет видань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...