Перейти до змісту

Проблема Hellp!!!!!!!

vanus

Рекомендовані повідомлення

Привіт в мене проблема така.

Я без проблем синхронізую ПК з телефоном Нокія (6680, 3230).

Тобто Поставлена сюїта і комп бачить девайс.

Тобто в "Диспечери устройств" є розділ "Wireless Communication Devices"

де зявляються такі устройства на базі Nokia 6680 як "GSM modem", "USB Phone parent" і т.д.

Драйвера Вінда тіпа бере з Віндовс апдейт (але хто його знає :-) де вона їх бере)

Коли ж я підключив вже третій по рахунку телефон віндовс як завжди почала встановлювати для нього дрова, зявилось розділ "Wireless Communication Devices", почалась стандартна програма установки драйверів, зявився девайс Nokia E65, і ВКІНЦІ --- повідомленння що Произошла ошибка при установке устройства. Єто имя уже используєтся в качестве имени служби или виводимого имени служби. Для закрития мастера нажмите кнопку ГОТОВО. Все капец.

Доречі на компі де ще не стояло ніколи сюіти (читай не проводилась синхронізація) все працює з цим телефоном.

Як це можна в реєстрі легким хірургічним втручанням вирішити цю проблему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А PC Suite якої версії стоїть? Можливо потрібно поставити новішу версію. В мене колись так було.

Ти як з'єднуєшся, через дата-кабель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если пользуешь ЮСБ кабель, то сначала снеси предыдущую инсталяцию устройств, потом воткни кабель в другое ЮСБ гнездо и заново установи. была такая же трабла, когда Винда замапила мне блютуз на один из портов ,а я в него воткнул ИРДу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. зєднуюсь через дата кабель

2. не допомоголо

3. сюїта нова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нарешті доконав гада. Дякую всім.

Спочатку в черговий раз грохнув сюїту що йшла разом з телефоном.

перезагрузився.

Деінсталював все що звязано з синхронізацією і таке інше в "Установка и удалениє програм"

Скачав з сайта нокія конкретну сюїту (з вибором телефона)

перезагрузився.

поставив сюїту.

підєднав

все заворушилось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене в самого часто почала виникати подібна проблема, коли підключаю смарт до компа через кабель, то з'єднання настирно не бажає встановлюватись. Доводилось пару раз перезавантажувати і вінду, і смарт, один раз перевстановив прогу - трабли тимчасово зникли. Зараз для закачки файлів на телефон і навпаки користуюсь кардрідером на ноуті - і проблем менше, і швидкість закачки набагато вища.

Є ще можливість з'єднання через bluetooth, проте копм відмовляється бачити телефон, короче ніяк не можу настроїти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergiuS

який телефон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...