Demeter Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:14 #1 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:14 Підлий, нескінченний Карпатський дощ замочив мою улюблену Ноклу. Була вода під сенсором. "Заліпала" кнопка вкл/викл (зараз функціонує нормально). Підсушив. Функціонально працює на 100%, АЛЕ:1. Є підтіки (сліди від води) між сенсором і екраном (можна почистити щіточкою з спиртом, правда ж?)2. Є незрозумілі полоси шириною в 1-2-10 пікселів власне на дисплеї (це вже десь позамикало екран-шлейф? поправимо чи заміна? (міняти не буду, шкурка вичинки не варта, та і проблему видно тільки на білому фоні)3. Я не спец, але руки, здається, з того місця ростуть. Тож:а) чи зможе колишній початківець-радолюбитель-радіопаятель без танців з бубном, а просто із щіточкою і спиртом поправити скоєне водою?б) чи є 5230 таким складним що треба нести до спеців (дивився розбори на ютубі, здається нічого складного)?в) де можна купити викрутку Торкс під болти телефону?г) чи занести в ремонт (який?) і не морочити собі і Вам голови?Дякую за поради.
7lito7 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:26 #2 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:26 а) мабуть нічого у вас не вийде( але спробувати можна. Просто памятайте , що можите зробити ще гірше.б) розбирається дуже легко.в) викрутка є дуже поширена, береш телефон і ідеш на базар, там на місці підбереш.г) якщо ви якось не так його розбирете, то тоді точно прийдеться нести в ремонт, апоки можна і самому спробувати) ( я на свому і цими плямами нічого не зміг зробити, самі з часом майже пройшли, та й плями на роботу телефону, як пристрою для звязку ніяк не впливають)) головне що він (телефон) "броньований"!
Peter Weger Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:56 #3 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:56 Краще доручити цю справу спеціалістам.
DPAKOH Опубліковано 12 Червня, 2014 в 08:27 #4 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 08:27 в рис кинь і не суши феном ...
Demeter Опубліковано 12 Червня, 2014 в 12:22 Автор #5 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 12:22 Тоді наступне питання: де купити викрутку Torx для телефона (розмір не знаю, буду підбирати на місці).Була порада на базарі.Можна детальніше: формула/ел.техніка/інструменти?
yuralutsk77 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 11:06 #6 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 11:06 Це може бути заміною екрана.але це не поправімо в подальшомубудуть різні дефекти.загалом це тільки початок поломки особливо після води
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.