Перейти до змісту

Карпатський дощ vs Nokia 5230

Рекомендовані повідомлення

Підлий, нескінченний Карпатський дощ замочив мою улюблену Ноклу. Була вода під сенсором. "Заліпала" кнопка вкл/викл (зараз функціонує нормально). Підсушив. Функціонально працює на 100%, АЛЕ:

1. Є підтіки (сліди від води) між сенсором і екраном (можна почистити щіточкою з спиртом, правда ж?)

2. Є незрозумілі полоси шириною в 1-2-10 пікселів власне на дисплеї (це вже десь позамикало екран-шлейф? поправимо чи заміна? (міняти не буду, шкурка вичинки не варта, та і проблему видно тільки на білому фоні)

3. Я не спец, але руки, здається, з того місця ростуть. Тож:

а) чи зможе колишній початківець-радолюбитель-радіопаятель без танців з бубном, а просто із щіточкою і спиртом поправити скоєне водою?

б) чи є 5230 таким складним що треба нести до спеців (дивився розбори на ютубі, здається нічого складного)?

в) де можна купити викрутку Торкс під болти телефону?

г) чи занести в ремонт (який?) і не морочити собі і Вам голови?

Дякую за поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а) мабуть нічого у вас не вийде( але спробувати можна. Просто памятайте , що можите зробити ще гірше.

б) розбирається дуже легко.

в) викрутка є дуже поширена, береш телефон і ідеш на базар, там на місці підбереш.

г) якщо ви якось не так його розбирете, то тоді точно прийдеться нести в ремонт, апоки можна і самому спробувати)

( я на свому і цими плямами нічого не зміг зробити, самі з часом майже пройшли, та й плями на роботу телефону, як пристрою для звязку ніяк не впливають)) головне що він (телефон) "броньований"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще доручити цю справу спеціалістам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в рис кинь і не суши феном ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді наступне питання: де купити викрутку Torx для телефона (розмір не знаю, буду підбирати на місці).

Була порада на базарі.

Можна детальніше: формула/ел.техніка/інструменти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це може бути заміною екрана.

але це не поправімо в подальшому

будуть різні дефекти.

загалом це тільки початок поломки особливо після води

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...