vanus Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 12:44 #1 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 12:44 Я усвідомлюю жахЯ розділяю гореЯ відчуваю втратуЯ шкодуюГеноцид мого народуГеноцид моїх батьківЯ не забудуЯ не мовчуЯ єЯ є українецьпамяті мільйонів братів та сестер померлих в жаху від рук комуністів
Witiok Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 13:04 #2 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 13:04 Твоя правда Ми, українці не маємо права забути злочину комуністичного режиму проти Українського народу. Вони прагнули зламати славну на весь світ волелюбність і прагнення до незалежності та поставити на коліна націю і відправити її в колгоспи ..Від голоду померло від 7 до 15млн. українців...На Волині у Луцьку та Ковелі були створені товариства до яких кожен міг приносити харчі для братів зі східної України вони доходили до кордону але не далі а далі це все йшло до Росії ..Я ніяк не розумію як це можна заперечувати факт голодомору як геноциду оскільки у Росії харчів було повно а з України усе масово вивозили ..Вони тоді уже зрозуміли що без України нікуди і користувалися безцінними природними ресурсами і корисними копалинами такими як вугілля Донбасу а націю прирекли на голодну смерть .......Кожен має знати свою історію.........Хай кожен сьогодні запалить у себе у вікні свічку скорботиНе маєм права забути!!!!!
Shura Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 13:16 #3 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 13:16 оценивая размер пенсии моих родителей не могу утверждать что наша совершеннолетняя держава сильно заботится о сытости своего населения.хотя, это лирика.память погибших чтить надо. и трагедию уже никто не оспаривает.
Forever Autumn Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 14:11 #4 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 14:11 свічечка горить.
kudrom Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 16:20 #5 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 16:20 Пам’ятаємо....Робимо висновки... Уже не мовчимо, хоча ще не навчились гордо тримати голову за свій народ...Повільно, але рухаємось вперед...
ninel Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 17:12 #6 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 17:12 А хто був сьогодні на мітингу на Замковій площі? Гарно все зробили, повно молоді. Правда не всі по своїй волі :-(
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.