Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Хтось вже юзав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось вже юзав?

Hey, Siri

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально для власників макбуків , тепер можна отримувати повідомлення і дзвінки на ваш мак бук :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль що на іфон 4 уже не стає. треба міняти на щось нове. я то іОС 7 від пешої бети юзав бо УДІД телефона знаходиться в акаунті розробника без проблем прилітали всі обнови

на днях буду пробувати ставити ОС Х 10,10 ... зараз нажать нема часу цим займатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль що на іфон 4 уже не стає. треба міняти на щось нове. я то іОС 7 від пешої бети юзав бо УДІД телефона знаходиться в акаунті розробника без проблем прилітали всі обнови

на днях буду пробувати ставити ОС Х 10,10 ... зараз нажать нема часу цим займатись

як поставите х 10.10 відпишитесь хочу також спробувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ітак, відтестив я іос8 ще 4 числа. Скажу одне- щось такого щоб аж- ну не бачу хоть вбийте. хороший редагувач фото- порадував. дизайн суттєво не змінився. на рахунок мов у сірі- не найшов у цій беті нових мов як не шукав. функція хей сірі- теж не запрацювала. відтестив усе на своїй 5ці. на рахунок залочених телефонів- на моїй 5ці версія модему піднялася(іос 7.1.1- модем 6.02.00 іос 8- модем 7.02.00) та мав глюк з мережею, активацію з ребел іос пройшло, але у вічному написі- не має покриття хоча дзвонить. на рахунок інших нюансів питайте- розкажу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключав ipad 2 пише що не має оновлень останнє 7.1.1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключав ipad 2 пише що не має оновлень останнє 7.1.1

ну й правильно, бо в стадії бета її можуть скачати і встановити ті хто мпє аккаунт розробника і чий пристрій підв'язаний до того аккаунту. Ви можете поставити цю ось 1 раз- качаєте іос8 бета 1,нажимаєте кнопку шифт і вибираєте в айтюнсі "обновить" і ставите поверх теперішньої прошивки. Правда це щастя- прошивка тільки до перезагрузки, оскільки ви явно не є розробником, бо після ребута він впаде на активацію яку не проходитиме.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куда ви хочете поставити? Якщо у Вас мак то там установка стандартно (так як і попередні сістеми ставились), якщо хакінтош (так як в мене) то треба буде трошки потанцювати з бубном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куда ви хочете поставити? Якщо у Вас мак то там установка стандартно (так як і попередні сістеми ставились), якщо хакінтош (так як в мене) то треба буде трошки потанцювати з бубном

imac я вкурсі що тут установка стандартно, просто у мене зараз OS 10.8.5, я поки не обновляв, не знаю як він працюватиме на 2 гб ОЗУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imac я вкурсі що тут установка стандартно, просто у мене зараз OS 10.8.5, я поки не обновляв, не знаю як він працюватиме на 2 гб ОЗУ

херово він працюватиме на 2ГБ ОЗУ

Краще хай уже 10,8,5 стабільно ніж якась інша, але з тормозами

Раджу доставити ОЗУ хоча б 4 ГБ

Яка у Вас модель іМака?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imac 20 E08

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ваш іМас стане 10,10 http://www.macdigger.ru/macall/spisok-kompyuterov-sovmestimyx-s-os-x-10-10-yosemite.html

це я так розумію він

5656156.png

5659228.png

5658204.png

Можна доставити ще 2 гб ОЗУ (або попробувати 4 Гб втулити).

ОЗУ багато не буває :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так це він а де можна достати 2 гб для аймака чи оьична від ноута може підійти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так це він а де можна достати 2 гб для аймака чи оьична від ноута може підійти?

у мене був імак 13 дюймів і підійшла звичайна ноутбучна ддр3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з маверіка платно оновитися на йосоміте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...