Перейти до змісту

Мобильні оператори дістають вас рекламою? Час брати з них кошти! :)

Рекомендовані повідомлення

Честно говоря мне давно пришла в голову такая идея. М(и) платим им за услугу. Не всегда качественную (особенно в дни Майдана, когда в центре Луцка отключили МТС, хорошо что Лайф ещё ,,дишал", кстати на них ещё можно иск дать, вдруг кто-то тогда нуждался в помощи?)

А они бесплатно втикают в наш собственний телефон свою рекламу. Не спросив нас об (є)том! Отвлекают нас. Я думаю следует заключать с ними отдельние договора на размещение реклами. Тем более Закон позволяет.

Стаття 14. Реклама з використанням телефонного та документального електрозв'язку

1. Забороняється використання безплатних номерів телефонів міліції, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони та інших аналогічних служб для реклами.

2. Реклама за допомогою телексного та факсимільного зв'язку за відсутності спеціального запиту одержувача забороняється, крім одноразового розсилання реклами обсягом не більше однієї сторінки на одну адресу в часовому інтервалі з 21 години до 7 години за місцевим часом.

А они пусть нам платят за моральній ущерб ну хотя-би пополнением :) Что скажите?

P.S. Извините за шрифт - не работают русские букви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Реклама за допомогою телексного та факсимільного зв'язку за відсутності спеціального запиту одержувача забороняється, крім одноразового розсилання реклами обсягом не більше однієї сторінки на одну адресу в часовому інтервалі з 21 години до 7 години за місцевим часом.

Відмажуться фразою "в нас всі умови вказані на упаковці сім-карти"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значит они нарушают закон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття 14. Реклама з використанням телефонного та документального електрозв'язку 1. Забороняється використання безплатних номерів телефонів міліції, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони та інших аналогічних служб для реклами. 2. Реклама за допомогою телексного та факсимільного зв'язку за відсутності спеціального запиту одержувача забороняється, крім одноразового розсилання реклами обсягом не більше однієї сторінки на одну адресу в часовому інтервалі з 21 години до 7 години за місцевим часом.

то який пункт з цієї статті порушено операторами мобільного зв'язку? як на мене, ніякий... адже мова йде про телексний та факсимільний зв'язок та номери екстренних слубж.

на стартовому пакеті є умови використання, права провайдера, вставляючи сім-карту в телефон, Ви автоматично погоджуєтеся з ними (умовами). Особисто мене більше задовбали смс з ТАМ_ТАМу та Колібріса - оце дійсно троллі) Також іноді напрягає захований пункт меню "з'єднання з оператором call-ценрту", який неможливо знайти, не прослухавши все меню.

набагато гірше - це не смс з рекламою, а нав'язування непотрібних послуг без погодження з абонентом - типу мелодія замість гудків, підключення безлімітного інтернету і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значит они нарушают закон.

жив би ти в США, то зміг би відсудити паро сотень тисяч....а так ти в Україні :0123: я був закордоном, сімка вийнята взагалі, то потім оператор мені втирав, що їх обладнання фіксувало як я користувався послугами...шО шЕ скажеш :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А они пусть нам платят за моральній ущерб ну хотя-би пополнением :) Что скажите?

Цікава ініціатива.

Які Ваші наступні кроки окрім поста на форумі?

Як будете мати рішення суду на руках не забудьте викласти фото в темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що реклама від мобільних операторів не дуже заважає. Її не так багато. А інколи - дуже цікаві акції пропонуються. Так що - мене реклама ніяк не достала)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ініціатива.

Які Ваші наступні кроки окрім поста на форумі?

Як будете мати рішення суду на руках не забудьте викласти фото в темі.

Пока, думаю до суда не дойдёт, для начала собрать бы единомышленников, а там с конкретными притензиями к оператору. Кстати , но на некоторых стартовых пакетах Лайфа не написано, что они будут навязывать нам свою рекламу или изменять условия тарифа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...