Перейти до змісту

Опитування про майбутнього прокурора Олександра Шпота

q457

Рекомендовані повідомлення

Шановна луцька громадо!

Тільки здихалися прокурора Решетніка, а нам вже нового прислали.

І фамілія нового прокурора - Олександр Шпота

Донедавна О.Шпота працював у Луцьку, в обласній прокуратурі — був начальником відділу підтримання державних обвинувачень.

Дуже скупий інтернет на інформацію про цю особу, зовсім не має про нього інформаціїї

Розкажіть на сторінках форуму хто з ним зустрічався, чи порядна людина , чи козел якого відразу брати на вили?

Таке враження що обласна прокуратура сказала

-На тобі небоже, що мені не гоже

Хватить нам таких видатних діячів як Решетнік , Сліпчук

Місцевий мер просто дарує квартиру черговому покурору, і всі проблеми громади їх не цікавлять

Хто яку має інформацію має про цю людину поділіться

Місцеві активісти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vstup.info/20...i903p25392.html тут пока про нього найшов, що 2012 він вступив на заочне навчання Національна академія прокуратури України

номер в списку 46

Мене тіпає від заочної освіти, якщо прокурори вчаться заочно то скоро мабуть і лікарі будуть вчитися заочно.

Саме головне один одного будуть розуміти відносно хабарів+типу всі дають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це часом не чоловік Марти Шпоти, так що начальник другого відділу ДВС?

Ти піди скажи їм тим заочним прокурорам що це не освіта, вони розкажуть які вони розумні.

Є там такий в облпрокуратурі Квятковський (не знаю чи родич судді чи ні). Він слово юрисконсульт написав юрис консул. Я заржав почекав чи дасть на це добро його начальник Петрук В.В. Все нормально пройшло.

А роком раніше хотів той Петрук інфу, яку я йому сказав не надам бо це заборонено законом, на що отримав найгеніальнішу відповідь "Я закінчив школу прокуратури я закони знаю". Мене це усміхнуло. Інфи він не отримав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да, Марти чоловік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да, Марти чоловік

Сімейний підряд. ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що можете сказати про Олександра Синюка? молодшого радника юстиції, який призначений прокурором Ківерцівського району... пишуть що очолював відділ в обласному апараті прокуратури Волині, який не називають....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто яку має інформацію має про цю людину поділіться

Можу сказати, що Олександр з порядної родини. Батьки - лікарі, рідний брат вже місяць, як мобілізований до Національної гвардії. Питання про "відмазку" навіть не піднімалось. Щодо професійних якостей потрібно запитувати в людей з якими він працював. Знаю що був державним обвинувачувачем в резонансній справі вбивства сімї Довжиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо так, що дружина начальник другого відділу ДВС, то знов мені стає сумно: жінка - начальник виконавчої служби, чоловік - прокурор, якось неправильно, якось мафіозно.Хоча не факт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все дякую, маленьку люстрацію провели,

Поки все позитивно, з ним порозмовляли , ніби все гаразд

Але ми на сторожі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехвалилив , не все так як хотілося.Знов почнається Сліпчкізм -квартира службова йому потріба, як він казав що йому ніде передягнутися, побритися.Таке враження що при зарплаті 7000 грн і йому шкода 600 грн.на оренду квартири.І скоріше всього як і Сліпчук отримає бонус-право приватизувати квартиру за те що гарно стоїть в позі "мама миє підлогу "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...