Перейти до змісту

Допоможіть інформацією по закупам в Любліні

dak0t

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

День добрий.

Допоможіть будь-ласка інформацією. Хочемо з дружиною перед пологами заїхати затаритися підгузниками, серветками, дитячим харчуванням та всім іншим дитячим.

По памперсам, бачу що є популярні польські Dada (мережа Берьонка) та якісніші німецькі Babydream (мережа Rossmann) в ту саму ціну. Підскажіть, чи є в цих мережах повернення ПДВ (блакитна, щоб забрати тут в банку, бо на зелену напряд чи скоро повернемося). Особливо цікавить Rossmann.

Можливо є якісь гуртовні саме по дитячому догляду та товарам? Гуглив Lublin Outlet, але щось толком нічого не нагуглив.

Наскільки я зрозумів, їжу беруть в Бедрьонці, а дитячий одяг в Теско (F&F), чи я помиляюся?

Також, підскажіть, будь-ласка, які зараз обмеження на суму товарів на митниці, 200 ойро на людину?

Буду вдячний за будь-яку інформацію, хочу скласти план поїздки, щоб вагітну дружину довго не таскати. Хоча допускаю одну ночівлю, так що за пораду недорогого без претензій готелю/хостелу(кімната на двух) в примісті теж буду вдячний.

Опубліковано

Наприклад мені більше ніж Бедронка подобається Лідл.Такс фри нема ні там,ні там.Є в Реалі,23%,але забирати треба в тому магазині де купувалось.Ніяких нормальних речей в Теско нема,є спеціалізовані дитячі або універсальні бутіки,можна заїхати в Люблін плаза або в новий торговий центр по дорозі як тільки заїхати в Люблін,там ще Ашан є.

Россман дуже дорогий магазин,дешевше тут в Луцьку купити з машин де німецьке продають.

Обмежень на таможні серьйозних нема,головне щоб не повна машина товаром була набита.А якщо тільки для себе,то ніхто ніякі чеки дивитись не буде.

Готель якщо треба можу в ПП написати,120злотих доба,парковка безплатно.

Опубліковано

А якщо товару на брати різного. Десь пів буса "насипом". Потрібно чек?. Як перевозити наприклад 3 велосипеди. На кожен потрібно чек?

Опубліковано

А якщо товару на брати різного. Десь пів буса "насипом". Потрібно чек?. Як перевозити наприклад 3 велосипеди. На кожен потрібно чек?

1 велосипед на одну людину не рахується в сумму.Якщо нові-то треба чек.

Якщо пів буса насипом то треба на червоний.Якщо чеків нема,то є експерт який визначає вартість.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...