Перейти до змісту

позовна заява про скасування постанови


NOcomments

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Підкажіть що робити далі, раніше з такою ситуацією не стикався, але зупинятись нехотілось би, оскільки впевнений в своїй правоті.

Ситуація наступна:

Написав позовну заяву про скасування постанови про адмін порушення (ДАІ склала протокол). Подавав в міськрайонний суд, був на суді один (відповідач не зявився). Суд виніс рішення не задовільнити мої прохання. Самого рішення суду ще немає на руках, буде на протязі декількох днів. Коли суддя зачитував рішення, я в кінці почув: "Рішення суду оскарженню не підлягає"

Що робити далі? Чи можна якось оскаржити дане рішення чи воно є кінцевим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 NOcomments

ти як не в Україні живешь..

в нас все для людей.. )))

до липня 2010 такі рішення підлягали оскарженню..

проте в липні 2010 р. в КАС була внесена така собі стаття ...

Стаття 171-/2. Особливості провадження у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності

1. Адміністративна справа з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності вирішується місцевими загальними судами як адміністративними судами протягом п'яти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках з урахуванням особливостей розгляду справи суд ухвалою може продовжити розгляд справи, але не більш як на п'ять днів.

<a name="n1444"> 2. Рішення місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності є остаточним і оскарженню не підлягає.

так вот..все зроблено для того, щоб хоть ти розірвись..але не докажешь що ти правий..

наповнення держбюджету будь-якими засобами..ось як це називається..

а потім будуть казати..не давайте взятки..будьте європейцями..

я звичайно противник взяток ..подарунків..бонусів..але поки наша влада не зробить закони не під себе а під громадянина..таке поняття як взятки не ніколи не забудемо..

п.с. ДАІ та суд повязаний з ним - це квіточки..

на форумі вже багато писалось про державні установи, той же волиньгаз..волиньтепло..ті самі жеки.., що поки не підмажешь - не поїдешь..

а якби працювала справно прокуратура, якби були написані правильно закони..щоб кожна людина могла відстояти свою думку/свої права, були б в тих працівників нормальні зарплати (які не змушували б їх брати взятки) - от тоді було б друге відношення до людей..

тоді була б перспектива стати європейцями..

а так поки повна сра..а

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зроби хід конем.

Зазвичай судді коли виносять постанову по адмінці з ДАІ не посилаються на КАС а відповідні статті КУпАП.

Пошлись на КУпАП, на напиши що в КУпАП немає такого як заборона на оскарження і відправ це не в наш апеляційний а Львівський апеляційний адміністартивний суд. СПраву вони полюбому передадуть на ЛЬвів а там вона буде дуже довго вирішуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...