Перейти до змісту

Композитне покриття авто

-M@X-

Рекомендовані повідомлення

це не реклама

хтось стикався з таким покриття?цікавить чи легко потім зніметься і наскільки воно довговічне......хочу собі авто покрити і не знаю чи варто. яка ваша думка?

http://carcleanua.bl...pinox.html#more

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви їм підкажіть хай помилки повиправляють. Мабуть перше правило в росмові про те, що треба писати після Ж, Ш

виде на дольшый срок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу, як на фото вони криво фари позаклеювали, значить після покраски легко злазить, я так думаю)

ах да, і думаю, що все-таки реклама) на демпінокс і без Луцька ссилок в неті багато є... :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я б теж спробував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить чи легко потім зніметься і наскільки воно довговічне

теж таке питання цікавить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось собі купить, нанесу за символічну плату( шоколадку, вафельки))). Теж хочу побачити, що воно за звір такий. Знайшла ціну за літр 350грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшла ціну за літр 350грн.

а скільки літрів треба на bmw e60 ? просто машин ще ніколи не фарбував,от і не знаю.... і таки цікавлять питання,якщо не сподобається, то без проблем можна "змити"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть не варто відразу на машину. Може на бампера чи пороги, чи диски.

В неті знайшла інфу, що на машину потрібно 10літрів. Трохи дороге задоволення як для спробувати.

Це покриття після висихання нагадує резинову плівку. Судячи з відео в ютюбі знімається легко. Правда це відео про схожий матеріал-пластідіп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неті знайшла інфу, що на машину потрібно 10літрів. Трохи дороге задоволення як для спробувати.

дійсно, трохи дороге задоволення вийде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ціну з роботою хтось знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По суті, це теж фарбування, хоча й специфічним матеріалом. Тому, думаю, 40-50 доларів за деталь коштуватиме робота.

На одну деталь потрібно в середньому літр композиту. Крім власне покриття ще потрібні витратні матеріали( захисна плівка, скотч, розчинник, рукавиці, сита , серветки й т.д. ) тому всі матеріали разом стануть теж 400-450грн на одну деталь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча в нас це поки що ексклюзив. Тому ціни можуть бути й вдвічі-втричі більші тих, що написала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому ціни можуть бути й вдвічі-втричі більші тих, що написала.

тоді ну його .... тим більше в наш час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...