Перейти до змісту

Візовий режим

maidan

Рекомендовані повідомлення

Хто що чув про впровадження візового режиму або закридтя кордону з росією??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я чув, про візовий режим. По телевізору як завжди мололи. А толку? Краще б діяти почали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яценюк ніби дав задню. З іншого боку можна зрозуміти жителів сходу і півдня, у яких багато спільного з рашою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається це одна з умов для запровадження безвізового режиму з ЕС, бо якщо відкриті один кордон, і не закрити інший будуть негативні наслідки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Документ в розробленні... Поки його не підпише Турчинов - він НЕ ДІЮЧИЙ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, все таки путін не запроводить "обратку"... Тому що вважає що українці братній народ і повинні мати можливість вільно їздити. Тим більше що через Білорусь вільно можна їздити. Інша справа перший же ппс ник, і все..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, все таки путін не запроводить "обратку"... Тому що вважає що українці братній народ і повинні мати можливість вільно їздити. Тим більше що через Білорусь вільно можна їздити. Інша справа перший же ппс ник, і все..

Чесно кажучи маю багато близьких родичів в росії, які цілком є свідомі люди, та частенько приїздять у гості, а після візового режиму??? Навіть не знаю.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи маю багато близьких родичів в росії, які цілком є свідомі люди, та частенько приїздять у гості, а після візового режиму??? Навіть не знаю.....

елементарно, будуть робити візу і надалі приїздити в гості :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

елементарно, будуть робити візу і надалі приїздити в гості :_04:

А кому це вигідно???? Знов почнеться срач східняків як той закон про мову, таке враження як розколоти Україну хочуть!!!!!....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віза в Росію може бути за ціною і 1 грн на місяць (пів-року).... І це може бути лише тимчасові обмеження - до заспокоєння ситуації в середині країни...

Головне - це значно зменшить можливість потрапляння різних кримінальних і сепаратистичних елементів до нашої країни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...