Перейти до змісту

Порадьте ортопеда


Abrikos

Рекомендовані повідомлення

Народ, порадьте толкового дитячого ортопеда у Луцьку і дайте контакти. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сльозко хороший спеціаліст. Незважаючи на те, що він хірург, - свого часу був завідуючим хірургічно-ортопедичним відділенням на Спортивній. Зараз приймає і на Волі, і в обласній дитячій. Сльозко Олександр Михайлович, 0509135468. Дорослі теж до нього спішать за допомогою. На malechi ще можна підчитати, завжди знаходжу там доволі хороші поради і контакти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 10 місяців потому...

Дуже хороший, професійний, відповідальний лікар. Знає свою роботу на 100 відсотків. Дуже приємний як людина. В обласній лікарні - кращого нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Влітку була така ситуація. Педіатр в поліклініці видивилась нерівні складки в сина 0,5 року. Порадила до ортопеда. Поліклінічний ортопед (Чорновола) порадив зробити УЗІ, тоді буде все ясно. Сказав щоб ішли в ортопедичний центр на Коперніка (над "корабликом"). Там запис був на тиждень-два вперед і то неясно. В інтернеті вичитав що УЗІ є в дитячій поліклініці на Волі, поїхали бігом туди. Заключення з УЗІ (Волі) прочитав поліклінічний ортопед (Чорновола) та сказав, що з таким діагнозом треба вдягати стремена, але при цьому сказав що заключення з Волі часом не зовсім коректні, та порадив все ж таки піти до того ортопеда, що він направляв з самого початку, дав номер. Той прийняв нас в Благомеді на Волі, сам зробив УЗІ, написав заключення - хлопець цілком здоровий, ніяких стремен не треба, до ортопеда на Чорновола сказав іти вже не треба, бо він сам ортопед. На питання чому на Волі ставили інший діагноз відповів, що в нього під час УЗІ дитина лежить в такому собі спеціальному жолобі, а на Волі такого немає, тримають руками, тобто ніжки не фіксуються в потрібному положенні, і тому можлива помилка. Зараз сину 1 рік, вже місяць ходить, все нормально.

Контакти - 050-3399546 Аркадій Іванович

Хоча це не значить що він найкращий та найчесніший.

Просто так все добре вийшло в нашому випадку.

А в поліклініці на Волі - мало що не спортили мені відпустку, а могли ще й наробити проблем (стременами).

Треба мабуть обстежуватися в різних місцях.

Хай Вам той ортопед не буде потрібний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 року потому...

Сльозко не займається діагностикою і лікуванням ортопедичних проблем, він хірург, і в  дитячій поліклініці давно не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

По дитячий ортопедії, ревматології можете порадити когось? Потрібна консультація, огляд дитини. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...