Перейти до змісту

Куплю Sony Play Station 3 або XBOX 360

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сонька обов*язково щоб була прошита (тільки не SLIM)

Розгляну всі варіанти ,( запропонуйте хороший варіант - відразу ж заберу.)

2 джостіка в комплекті ОБОВ*ЯЗКОВО

Опубліковано

горять

бред, скільки не мав справу з слімками, сама надійна - версія PS3, фатки - інше питання - там система охолодження погано спроектована - от ті горіли, за супер-слім мовчу, не знаю навіть в руках не тримав!

Опубліковано

сам не в курсі казали так- знайомий возив , казав що більше всього проблем з ними

Скільки людей - стільки думок , прошу надалі писати тільки по суті!

Опубліковано

сам не в курсі казали так- знайомий возив , казав що більше всього проблем з ними

Скільки людей - стільки думок , прошу надалі писати тільки по суті!

видно знайомий знаток, такий бред казати!?

по суті

буквально вчора продав, де Ви були?

а так то дорога Вам на сландо чи аукро

Опубліковано

знайомий знаток .

Те що ви продали свою цяцьку і вона вам прослужила довго не значить що це краща приставка на світі.

Ще раз прошу , писати ТІЛЬКИ по суті . Якщо вам немає що запропонувати , прошу не писати тут .

я написав свої критерії пошуку .

Опубліковано

знайомий знаток .

Те що ви продали свою цяцьку і вона вам прослужила довго не значить що це краща приставка на світі.

Ще раз прошу , писати ТІЛЬКИ по суті . Якщо вам немає що запропонувати , прошу не писати тут .

я написав свої критерії пошуку .

займаюсь приставками не один рік, я знаю про шо кажу, навіть логічно припустити що фатки ненадійні - оскількі це сама перша ревізія консолі, вона не може бути надійна, їх випустили на ринок, зібрали інформацію від користувачів (які поломки найчастіші, горить як горить, чому горить, які недороботки), а тоді вже в наступних версіях виправили недороботки і ось вам маємо слімку! а Вам удачі в пошуках!

по суті ще раз скажу, не тут шукаєте!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...